Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΑ


Saudi-Arabia-beheading
Το Υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε χτες ότι μια γυναίκα εκτελέστηκε δια αποκεφαλισμού με την κατηγορία της μαγείας. Η Αμίνα Μπεντ Αμπντελχαμίλ Νάσαρ από την επαρχία Τζαούφ κρίθηκε ένοχη χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς έκανε.

Η εφημερίδα al-Hayat (μια από τις γνωστότερες αραβικές εφημερίδες, με έδρα το Λονδίνο) γράφει ότι η Αμίνα ισχυριζόταν ότι μπορούσε να γιατρέψει αρρώστους.
«Μολονότι αγνοούμε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορήθηκε η Αμίνα, η κατηγορία της μαγείας χρησιμοποιείται συχνά στη Σαουδική Αραβία για να τιμωρηθούν άνθρωποι που ασκούσαν το δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης ή της θρησκείας», δήλωσε ο Φίλιπ Λούθερ, διευθυντής της Διεθνούς Αμνηστίας,για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
Ο βιασμός, ο φόνος, η ένοπλη ληστεία και το εμπόριο ναρκωτικών τιμωρούνται επίσης με θάνατο στη Σαουδική Αραβία. Φέτος μάλιστα έχουν εκτελεστεί 76 άτομα-τρία από αυτά ήταν γυναίκες και 11 ήταν ξένοι υπήκοοι.

the insider

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...