Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ:
«Η Πέλλα είναι Νομός παραμεθόριος και προβληματικός στο σύνολό του και ουδείς μπορεί να την αποχαρακτηρίσει»

 Συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τον Υπουργό Μανιτάκη Αντώνη και τον Υφυπουργό Βολουδάκη Μανούσο, είχε την Παρασκευή 29 Ιουνίου, ο Γιώργος Καρασμάνης.
Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η εγκύκλιος που η προκάτοχος υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου, είχε στείλει προς Γενικούς Γραμματείς αποκεντρωμένης διοίκησης, προκειμένου να καθορίσουν τις περιοχές που θα χαρακτηριστούν παραμεθόριες και προβληματικές.
Ο Γιώργος Καρασμάνης, παρουσίασε όλα τα στοιχεία, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν, η απόφαση ενός Γενικού Γραμματέα, να καθορίζει τον χαρακτηρισμό ή όχι μιας περιοχής ως παραμεθορίου και προβληματικής. Υπογράμμισε δε με έμφαση ότι, ουδείς και σε καμιά περίπτωση, δεν μπορεί να αποχαρακτηρίσει τον Νομό Πέλλας, ο οποίος ΟΜΟΦΩΝΑ και από την Επιτροπή Περιφερειών και από την Ολομέλεια της Βουλής, έχει χαρακτηριστεί ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.
Στην ίδια συνάντηση, ο Γιώργος Καρασμάνης υπενθύμισε την «κόκκινη γραμμή»  που έχουν θέσει και τα τρία κόμματα του κυβερνητικού σχήματος, σε ό,τι αφορά παραπέρα μειώσεις, μισθών, συντάξεων και επιδομάτων.
Ο Υπουργός, δήλωσε στον Γιώργο Καρασμάνη ότι ενημερώνεται πρώτη φορά επί του θέματος, τον διαβεβαίωσε ότι θα μελετήσει τα στοιχεία που του παρέδωσε ο Βουλευτής και, τέλος, δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει αμέσως μετά τις προγραμματικές  δηλώσεις της Κυβέρνησης.      
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ                05/07/2012

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...