Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

"1ο ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ" : ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "1ο ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ" από τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.
Τα μέλη της ομάδας και οι δεκάδες εθελοντές δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους από την καθολική συμμετοχή στο πάρτυ , τόσο της νεολαίας του χωριού , όσο και πολλών φίλων από τις γύρω περιοχές.
Το πάρτυ ξεκίνησε στις 15΄00 σύμφωνα με το πρόγραμμα και το μαγευτικό "Φράγμα" κατακλύστηκε από εκατοντάδες νέους και νέες.Δεδομένων των καιρικών συνθηκών, πολύ ζέστη,το ποτάμι που διαρρέει την περιοχή με τα γάργαρα νερά του ,ήταν η ιδανικότερη λύση.Επικράτησε ένας διαρκής μπουγελοπόλεμος, ενώ οι έμπειροι και ικανοί djs καθοδηγούσαν τη διασκέδαση με τις κατάλληλες μουσικές,δημιουργώντας μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.
Κατά τις 21.00 ο τόπος γέμισε κυριολεκτικά από κόσμο και δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.Οι φαντασμαγορικοί προβολείς,αντανακλούσαν αισθησιακά ανάμεσα στα βαθύσκιωτα πλατάνια και στις φυσικές λιμνούλες, προσδίδοντας στο τοπίο μια παραδεισένια και εξωτική ατμόσφαιρα.Οι εθελοντές και τα μέλη της ομάδας έτρεχαν να ικανοποιήσουν τους πάντες.Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι οι διοργανωτές προέβλεψαν τη συχνή καθαριότητα του χώρου και υπήρχε ειδική ομάδα γι αυτό τον λόγο.Τα παγωμένα κοκτέηλς, οι μπύρες,τα αναψυκτικά και τα χοτ-ντογκς είχαν τη τιμητική τους.Το κέφι έφτασε στο αποκορύφωμά του, όταν κατά τις 23.00 οι djs ξεκίνησαν ένα καταιγιστικό πρόγραμμα με δυνατά κομμάτια από το ξένο και Ελληνικό ρόκ ,κάνοντας όλους να ξεφαντώνουν σε τρελούς ρυθμούς.
Το πάρτυ συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την εξαιρετική πρωτοβουλία της ομάδας να ξαναζωντανέψει το "Φράγμα".
Θετική εντύπωση προκάλεσε και η επίσκεψη του δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη, ο οποίος συνοδευόταν από την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ Αθηνά Δούκα και την ιδιοκτήτρια του pellalife.gr ,organizer του "DO IT ECO FASHION SHOW" και γνωστό μοντέλο Νόπη Ρωμανίδου.Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Νάνος τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους κερνώντας δροσερά ποτά.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, γιατί αποδείχτηκε για άλλη μια φορά η συνοχή της μικρής μας κοινωνίας και αναδεικνύει την θέληση των νέων του χωριού για δράσεις και πολιτισμό. 




























































20 σχόλια :

neoellines ologymnoi na fainontai ta sovraka tous
oraios politismos
kali arxi me mpoliki epideiksi zilemenis eksallosinis

oti einai eksallo kai vromero theloume na to kanoume ki emeis
nomizo oti to parti thelei epanasxediasi apo tin arxi
aaa kai mia asxeti simaia tou tse

esy re megale pws diaskedazeis? pane sto monasthri ki ase th neolaia na apofasisei toys epanasxediasmoys pou proteineis.

ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ? ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ.

ΦΙΛΕ 5.54 εχεις απολυτο δικιο συμφωνω μαζι σου δυστυχως βαραμε συμειωτον κριμα που δεν ηταν μονο η σημαια ασχετη

5.54 καποια ατομα ετσι διασκεδασουν εσενα τι σου πεφτει λογος πως διασκεδαζει ο καθενας?κοιτα να διασκεδαζεις εσυ και ασε τους αλλους!!!και αμα δεν σου αρεσε το παρτυ να πας στο παρτυ του χοριου σου!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΛΟΤΟΜΙΕΣ) ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΟΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΙΔΙΩΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.
ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΟΥΓΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΠΙΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΛΚΛΟΡ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ "ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ".
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Η ΟΛΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΟΧΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΝΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ.ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ.ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ...

esi prwtos filarako poy krineis..gia ta sobraka ton allonwn...8es na deis ti exoun apo katw kai kaigesai..?
kai gia tin simaia tou che pou sxoliases...OSOI BLEPOUN TO SXOLIO SOY KSES TI LENE? A ENAS ASXETOS KOPMLEXIKOS POY PETAGETE SAN P....A

gia mia akomi fora epibebaionetai to gegonos oti oi ellines den mporoun na dexthoun kritiki

kanena kako den anaferthike gia tous diorganotes kai to oti anamorfosan miaa omorfi paratimeni perioxi

omos ta simeia ton kairon me tasi stin krepali to ksegymnoma kai ta mpougela kai tin mpira sto xeri lafiro tou party ....den mporei na ta arnithei kaneis
ola ta alla einai alla logia na agapiomaste

Kai poios eisai esi pou 8es na kaneis kritikh kai oi alloi apla na katsoun na se akoune?An i8eles na kaneis kritikh na to ekanes me to onoma sou kai oxi na mas prosvaleis olous pou paravre8ikame, legontas mas "eksallous kai vromerous" pisw apo thn anonimia sou..

eite eimai o pagalos eite eimai ego ...exo dikaioma na kritikaro ki as diafonoume
ego pantos sou epitrepo na kritikareis tin kritiki mou
filika

ΤΣΑΚΑΛΑΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.
ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΟΟΟΟΟΟΟΠΩΣ ΘΕΛΑΜΕ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ!ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΜΠΡΟΣ...ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ,ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΟ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!ΣΕΡΒΙΡΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ,ΦΟΡΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ,ΓΡΑΒΑΤΕΣ,ΣΚΑΡΠΙΝΙΑ,ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ)ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΑΤΕ!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ...ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΟΛΗ!ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ..ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΣ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΒΩΣΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ¨ΦΙΛΙΚΑ¨ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!
ΦΙΛΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ....
ΒΕΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αυτός ο οποίος έχει πρόβλημα με τους Νεοέλληνες έχει πρόβλημα με τον εαυτό του και στρέφεται αλόγιστα κατά της περιοχής του και κατά συνέπεια και της χώρας του. Ας αφήσουμε τη κριτική του Ανώνυμου 5.54 να πέσει στο κενό,εκεί που της αξίζει. Σαφώς και υπάρχει ελευθερία λόγου, εν τούτοις δεν 8α επιτρέψουμε σε κανέναν με επικαλυμμένη ταυτότητα να αμαυρώνει την εικόνα μιας επιτυχημένης και κυρίως κόσμιας πολιτιστικής εκδήλωσης του χωριού που αποτέλεσε προιόν συλλογικής προσπάθειας.
Πουσίνης Κωνσταντίνος

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΦΟΛΚΛΟΡ Η ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ 5.54 ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΓΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΙΤΕΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΦΙΛΕ 4.25, ΑΣΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥ!! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ....

Γιατι αυτος ο πολεμος ?? μια εκδηλωση για να ενισχηθη η ποδ.ομαδα ηταν και απευθηνοταν σε ολο τον κοσμο, τι ειναι αυτα που γραφετε για πολιτιστικες εκδηλωσεις- πολιτισμους- παρειστικα παρτυ,καλεσαμε με τις διαφημησεις ολο τον κοσμο με τις κριτικες ας γινουμε καλυτεροι και οχι μονο οργανωτικα συμφωνω με τον 5.54

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟΝ TSE...ΕΙΜΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ....ΑΛΛΑ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΙΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ....ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.........DJ PIT

Υ.Γ. ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΔΕΝ ΔΑΓΚΟΝΟΥΝ....DJ PIT

gia sou re 5:54 omire..pws ta les pws ta les.. poihths genithikes.... gia pes pws ginontai ta parti..??? me kerakia sampania k tous katsampa apo panw sou??? kruari... sobrakakia den exeis esu??? ektos twra pou eimaste sto 2012 kiklofwreis me stringk k kostoumei.. fantazomai misos misos eisai.. an eixes ta kakala tha milouses me to onoma s... apla edikses pou gernei o misos... pisoglenti.. k kati teleutaio... exei ena kremazmeno sobrako apo enan mauro epanw sto dentro.. an thes na pareis na exeis enthimio pes mas... kolompara e kolompara..

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...