Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 27ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ.


Πέλλα: Αυτοκτόνησε νεαρός αστυφύλακας με το υπηρεσιακό του όπλο!
Ο 27χρονος αστυφύλακας, αυτοκτόνησε στο αυτοκίνητό του, στον δρόμο για το Καϊμακτσαλάν - Συγκλονισμένοι οι γονείς του, που ήρθαν πρώτοι αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα...
Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι. Ο 27χρονος Μ.Λ. που υπηρετούσε στο ΑΤ Αριδαίας τελείωσε την υπηρεσία του, στις 15.00 και χαιρέτησε τους συναδέλφους του. Ο νεαρός αστυφύλακας πήγε στο αυτοκίνητό του και όλοι πίστευαν ότι θα επέστρεφε στο σπίτι, που τον περίμεναν οι γονείς του.
Λίγες ώρες αργότερα όμως, στις 18.00, τηλεφώνησαν στην υπηρεσία οι γονείς του και με έκδηλη ανησυχία ενημέρωσαν ότι το παιδί τους δεν είχε επιστρέψει. Αμέσως ξεκίνησαν οι αναζητήσεις που έμελλε να ολοκληρωθούν μία ώρα αργότερα με τον πιο τραγικό τρόπο...
Ο 27χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στον δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής, που διαπίστωσε ότι πρόκειται για αυτοκτονία με το υπηρεσιακό του όπλο. Όπως είπε, ο αυτόχειρας έβαλε το όπλο στο μέτωπό του και πάτησε τη σκανδάλη.
Οι τραγικοί γονείς κατέρρευσαν. Η είδηση βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους αλλά και γείτονες που γνώριζαν τον Μ.Λ. Για την ώρα τα αίτια της αυτοκτονίας δεν έχουν γίνει γνωστά. Οι αστυνομικοί πάντως εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτά να σχετίζονται με τις δύο ΕΔΕ που βρίσκονταν σε εξέλιξη σε βάρος του, από τα χρόνια που υπηρετούσε σε τμήμα στην Κω...



ΠΗΓΗ...http://gr.news.yahoo.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...