Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η "ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ" ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.


Σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων η τεχνολογία “Smart Dust” (“Έξυπνη Σκόνη”) είναι μια τεχνολογία που στηρίζεται στη χρήση μικροσκοπικών αισθητήρων. Οι αισθητήρες αυτοί είναι μικρο-ηλεκτρομηχανικοί αισθητήρες οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες μετρήσεις, όπως μέτρηση θερμοκρασίας, δονήσεων, και πίεσης. Επιπλέον, επικοινωνούν ασύρματα μεταξύ τους σχηματίζοντας έτσι δίκτυα ασύρματων αισθητήρων.
Το Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) των Ηνωμένων Πολιτειών χρηματοδοτεί από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90, την ανάπτυξη προγραμμάτων Smart Dust για στρατιωτικούς σκοπούς. Παραδείγματα πανεπιστημίων που ασχολούνται με την τεχνολογία Smart Dust είναι το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Berkeley και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Georgia.
Αυτές οι «έξυπνες σκόνες» σωματίδια, όπως έλεγε, ο Kristofer Pister θα παρακολουθούν τα πάντα, γιατί ενεργούν σαν ηλεκτρονικές νευρικές απολήξεις για τον πλανήτη. Διαθέτουν υπολογιστική ισχύ, αισθητήρια, εξοπλισμό ασύρματης εκπομπής και λήψης και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η έξυπνη σκόνη θα κάνει παρατηρήσεις και θα μαζεύει βουνό πληροφοριών και δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για τους ανθρώπους, τις πόλεις και το φυσικό περιβάλλον.
Στη δεκαετία του 1990, ο Kristofer Pister ονειρεύτηκε ένα άγριο μέλλον όπου κάποιοι άνθρωποι θα «πασπάλιζαν» τη Γη με αμέτρητους μικροσκοπικούς αισθητήρες, όχι μεγαλύτερους από κόκκους σκόνης.
Αυτόν τον όγκο των πληροφοριών όπως είναι πολύ λογικό, δεν θα μπορούν να τον διαχειριστούνε οι άνθρωποι αλλά μόνο υπερυπολογιστές, που θα έχουν προγραμματιστεί να αναγνωρίζουν τις "απειλές" για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, και να δίνεται αυτόματα η εντολή στο να εντοπίζονται και πολύ πιθανό όταν θα έχουν πλέον την πλήρη εξουσία και στο να εξολοθρεύονται.
Την «Έξυπνη Σκόνη» μπορούμε να την δούμε στην ατμόσφαιρα με ένα πράσινο laser. Είναι μικροεπεξεργαστές κατασκευασμένοι με νανοτεχνολογία. Δηλαδή μια πολύ μικρή συσκευή εντοπισμού, ένα RFID chip σε μέγεθος σκόνης. Και επίσης ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ !
Η αληθινή φύση των Chemtrails (ψεκάσματος των ουρανών) αρχίζει να διαφαίνεται πλήρως. Δεν αφορά μόνο τον καιρό η την αλλαγή της ανθρώπινης βιολογίας. Αφορά τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Τι βλέπουμε. Τι ακούμε. Τι αναπνέουμε. Τι πιστεύουμε. Που πάμε. Τι ονειρευόμαστε. Πώς σκεπτόμαστε. Ποιοι είμαστε. Παρακολουθούμε την γέννηση ενός μηχανισμού ελέγχου με την δυνατότητα να ελέγχει τις πράξεις σε ό,τι αναπνέει πάνω στη Γη...

 




[Πηγή: kalyterotera.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΟΜΑΧΟΙ: "ΦΥΤΡΩΣΕ" ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ...ΑΣΦΑΛΤΟ !


Σε μια πρωτότυπη μορφή διαμαρτυρίας προέβησαν κάτοικοι των Προμάχων...

Η ιστορία γνωστή σε όλους τους Έλληνες.
Όπως όλοι μας γνωρίζουμε οι δρόμοι των οποίων ο ασφαλτοτάπητας συχνά πυκνά διαβρώνεται από τον καιρό, χρειάζονται μια κάποια συντήρηση.Εδώ και τρείς μήνες σε συγκεκριμένο σημείο της οδού  προς Αριδαία, έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη λακούβα διαστάσεων 50Χ50 , καθιστώντας την κίνδυνο θάνατο για οδηγούς και οχήματα.
Επειδή λοιπόν η ιστορία χρόνιζε και κανείς από τους υπεύθυνους δεν ενδιαφέρονταν,να μεριμνήσει για το κλείσιμό της, κάποιοι ευφάνταστοι κάτοικοι αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Πήραν λοιπόν ένα μικρό δεντράκι και το φύτεψαν στην ήδη έτοιμη τρύπα, που υπήρχε στο οδόστρωμα.Η κίνηση τους είναι συμβολική βέβαια και περιμένουν τα αντανακλαστικά της αρμόδιας υπηρεσίας.Από την άλλη πάλι, το συγκεκριμένο δέντρο χρησιμεύει σαν σημάδι για τους ανυποψίαστους οδηγούς, προειδοποιώντας τους για τυχόν ατύχημα.

Να τονίσουμε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει μεγάλη διάβρωση του υπεδάφους και πολύ φοβόμαστε ότι με μια δυνατή νεροποντή θα δημιουργηθεί σοβαρότατο πρόβλημα.

ΟΨΟΜΕΘΑ.




ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 0 - 2

Με απρόσμενη ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα του ΑΣ Πρόμαχοι...

χάνοντας με 0-2 μέσα στην έδρα της από την σφριγηλή ομάδα της Νίκης Βορεινού.

'Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια.
Η ομάδα των Προμάχων φάνηκε ασύνδετη και κομμένη στα δύο ,εναντιθέση με την ομάδα του Βορεινού, η οποία πατούσε γερά στο γήπεδο και φαινόταν προσανατολισμένη στον στόχο της.

Α ημίχρονο...

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ενθουσιασμό και δυναμισμό, ενώ η Νίκη αντεπιτιθονταν έξυπνα δημιουργώντας ευκαιρίες.
Στο 5" μια ξαφνική αντεπίθεση της Νίκης με τον Χ.Σινάπη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Α.Νάνος.
Στο 7" τετ-α-τετ του Γ.Νάνου τον σταματά ο τερματοφύλακας της Νίκης Στυλιανίδης.
Άλλες δύο ευκαιρίες έχασε ο "Μπάμπης" για τους γηπεδούχους στο 12" και στο 15" που είχε μάλιστα και δοκάρι.
Στο 20" άλλη μια ευκαιρία έχασε ο Γ.Αμπάρης, όταν το σουτ που έκανε βγήκε λίγο άουτ.
Η καθοριστική στιγμή του ματς ήταν στο 25" όταν σε ανατροπή παίκτη της Νίκης ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κουκουλίδης γράφοντας το 0-1.
Το ημίχρονο τελείωσε έτσι με τους Προμάχους να χάνουν άλλη μια ευκαιρία με τον Γ.Ρατσίτσκα, όταν η κεφαλιά που έκανε κατέληξε λίγο έξω.

Β ημίχρονο...

Το δεύτερο μέρος ήταν σχεδόν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, αλλά φαινόταν το άγχος και η αποτυχία στην τελική προσπάθεια.
Η Νίκη έπαιζε έξυπνα τις αντεπιθέσεις , οι οποίες ήταν πάντα φαρμακερές.
Στο 47" ο Δ.Σέλκος σε τετ-α-τετ σουτάρει άουτ.
Στο 50" ο Γ.Αμπάρης αποτυγχάνει να ισοφαρίσει.
Στο 56" αντεπίθεση της Νίκης σε κενή εστία η μπάλα άουτ.
Ο Γ.Νάνος χάνει άλλες δυο ευκαιρίες στο 62" και στο 67".
Στο 73" λίγο έλειψε να τιναχτεί το ματς στον αέρα όταν σε μια αψιμαχία μεταξύ δυο αντιπάλων παικτών , εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ο βοηθός προπονητή της Νίκης για να ανάψουν τα αίματα και να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο.Ευτυχώς επικράτησαν οι ψύχραιμοι παράγοντες και ποδοσφαιριστές και αποτράπηκαν τα χειρότερα.
Το ματς ξεκίνησε μετά από 7λεπτη διακοπή με το ίδιο σκηνικό, τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση και τους φιλοξενούμενους να κρατάνε τη νίκη.
Ευκαιρίες χάθηκαν στο 80" με τον "Μπάμπη",στο 85" με τον "Ράτσι", και στο 90" με τον "Μπάμπη".
Ο διαιτητής Τριανταφυλλιδης κράτησε 8 λεπτά καθυστέρηση με όλη την ομάδα των Προμάχων να είναι μπροστά επιτιθέμενη, αφήνοντας έτσι ακάλυπτη την εστία , και στο 97" ο Ουζούνης της Νίκης εκμεταλλευόμενος μια αντεπίθεση , έγραψε το τελικό 0-2.



ΑΣ Πρόμαχοι

Α.Νάνος
χ.Κωστινάς
Δ.Άτζος
Σ.Σαμσούρης
Ι.Μούγιος
Γ.Μητρέντσης
Γ.Αμπάρης
Γ.Ρατσίτσκας
Γ.Νάνος
Ι.Προίκος-Δ.Ρατσίτσκας
Δ.Σέλκος- Τ.Καραμήτσος-Γ.Μασλάρης



Νίκη Βορεινού

Στυλιανίδης
Καρατζίδης
Γ.Ουζούνης
Σ.Ουζούνης
Γ.Μελέτης
Α.Κουκουλίδης
Χ.Σινάπης-Ν.Σαπακόλης-Ταχυδρομίδης
Γ.Σινάπης
Γ.Πασχούλης
Κ.Χατζηγιάννης
Γ.Πεικος


Διαιτησία

Ο διαιτητής Τριανταφυλλίδης ήταν σε γενικές γραμμές σωστός και μερικά στραβοσφυρίγματά του δεν επηρέασαν καταλυτικά την τελική έκβαση του παιχνιδιού.
Καλοί και οι δυο βοηθοί του Ταγκαλίδης και Βέλκος.


ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η ΔΥΝΑΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ

Ο ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

ΣΤΕΛΛΗΣ ΣΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ".

Ο ΦΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΙΟΥ

"ΕΛΑ ΤΕΜΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΠΕΝΑΛΤΑΚΙΑ".

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ

"ΠΟΥΝΤΟ ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ".

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ-ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ-ΒΕΛΚΟΣ

"ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥ"

Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

"ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ..ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙ"

ΠΑΤΗΡ-ΓΑΜΠΡΟΣ- ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

ΑΝΤΡΑΜ

ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ

"ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ"

ΤΟ 0-1

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

ΚΟΛΙΑΣ

ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

ΓΝΩΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΡΑΟΥΤΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΦΑ"

ΑΨΟΓΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΤΣΥ

ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Δ.ΣΕΛΚΟΣ-Τ.ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ "ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ

ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΡΑΙΜΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΤΣΙΤΣΚΑΣ: @#$^^&&%$@@!!@@##*&^%%

ΚΟΥΜΑΝ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ

Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΙΤΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΔΗΣ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΧΛΩΜΟΣ



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΣΙΝΗΣ
Δ.ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ!!!





Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα !
Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.




Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης.
Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας. Και δεν ήταν μόνον αυτά που βρήκαν όταν προσεληνώθηκαν.Οι αστροναύτες φωτογράφισαν τα αντικείμενα αλλά η ΝΑΣΑ διέταξε τον Τζόνστον να καταστρέψει αμέσως τις φωτογραφίες. Ο Τζόστον όμως δεν ακολούθησε τις οδηγίες.Στα δημοσιεύματά του ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως η Αμερικανική Κυβέρνηση κρατούσε τις πληροφορίες αυτές μυστικές για σαράντα χρόνια.
Οι αποκαλύψεις αυτές του Τζόνστον που αρχίζουν από την εποχή του προγράμματος Απόλλων, παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται «Σκοτεινή Αποστολή: η μυστική ιστορία της ΝΑΣΑ», ("Dark Mission: the Secret History of NASA" ). Το βιβλίο αυτό συνυπογράφεται και από τον πρώην σύμβουλο της ΝΑΣΑ Ρίτζαρντ Χώγκλαντ καθώς και τον Μάικ Μπάρα που είναι σύμβουλος αεροδιαστημικής εφαρμοσμένης μηχανικής.Όπως έγινε γνωστό ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος Κέι Φερράρι, (JPL Director of the SSA Program) έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Τζόνστον, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε στο διαστημικό πρόγραμμα. Ο λόγος ήταν ότι επικρινόταν η ΝΑΣΑ.
Ο Τζόνστον αρνήθηκε να παραιτηθεί και δήλωσε πως προστατεύεται από το νόμο για την ελευθερία του λόγου. Παρόλα αυτά ο Φερράρι τον έβγαλε, αυτήν την εβδομάδα, από το διαστημικό πρόγραμμα της ΝΑΣΑ, δίχως να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή.
Πάντως, οι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες που περιέχονται στο αναφερόμενο βιβλίο απεικονίζουν καταστραμμένα κτίρια με τεράστιους θόλους κατασκευασμένα από ύαλο καθώς λίθινοι πύργοι που φαίνονται να ‘κάθονται’ στον αέρα.
«Δεν έχω τίποτε πια να χάσω. Είμαι σε διένεξη με τη ΝΑΣΑ και βρίσκομαι εν θερμώ» είπε ο Κεν Τζόνστον.
Η ΝΑΣΑ πιστεύει πως ο αρχαίος πολιτισμός που βρέθηκε στη Σελήνη δεν είναι σοβαρός.
Πάντως οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κέννεντυ, που προώθησε τη διαστημική προσέγγιση με τη Σοβιετική Ένωση σκόπευε, πραγματικά, να μοιραστεί τις εξωγήινες τεχνολογίες με τη Μόσχα.
Μάλιστα σε μια ομιλία του στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το Σεπτέμβριο του 1963, ο Κέννεντυ έκανε μια πρόταση στην ΕΣΣΔ να οργανώσουν κοινή αποστολή στο φεγγάρι.




Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ δήλωσε ότι το ενδιαφέρον, τελευταία, της Ουάσιγκτον για την εξερεύνηση του Φεγγαριού, είναι βασισμένο στα σεληνιακά συμπεράσματα που αξιολογούνται εδώ και σαράντα χρόνια.Εξάλλου, η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, ακόμη και η Ινδία έχουν δηλώσει δημόσια τα σχέδιά τους να εργαστούν για την εξερεύνηση της Σελήνης.
Αυτός είναι και ο λόγος της βιασύνης των ΗΠΑ, όπως ανέφερε ο Χώγκλαντ, να είναι οι πρώτοι που θα αξιολογήσουν τις αρχαιότητες της Σελήνης.






ΠΗΓΗ...http://www.kefalonizw.com 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...