Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡ ΡΑΒΙ ΣΑΝΚΑΡ.


Ο μετρ του σιτάρ, ο Ινδός Ραβί Σανκάρ, ο οποίος επηρέασε σειρά ξένων καλλιτεχνών, από τους Beatles μέχρι τον Γεχούντι Μενουχίν, πέθανε στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά του.

Ο Ραβί Σανκάρ, πατέρας της τραγουδίστριας Νόρα Τζόουνς και της βιρτουόζου του σιτάρ, Ανούσκα Σανκάρ, απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών σε νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο, όπου είχε εισαχθεί για χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Μανμοχάν Σινγκ, εξέφρασε τη θλίψη του κάνοντας λόγο για έναν «εθνικό θησαυρό και πρεσβευτή της ινδικής πολιτιστικής κληρονομιάς στον κόσμο».

«Μία εποχή τελειώνει. Το έθνος ενώνεται μαζί μου, για να αποτίσει φόρο τιμής στην απαράμιλλη ευφυΐα του, στην τέχνη και στην ταπεινοφροσύνη του» δήλωσε ο Ινδός πρωθυπουργός.

Ο Ραβί Σανκάρ, ο οποίος ζούσε στην Καλιφόρνια, είχε γεννηθεί στην ιερή πόλη Μπεναρές, στις όχθες του Γάγγη, και καταγόταν από οικογένεια Βραχμάνων, της ανώτερης κάστας στην ινδουιστική κοινωνική διαστρωμάτωση.

Ο κιθαρίστας των Beatles Τζορτζ Χάρισον έγινε μαθητής του στη δεκαετία του ΄60 και οι δυο τους συνεργάστηκαν στη συνέχεια σε πολλά έργα, όπως η φιλανθρωπική συναυλία για το Μπανγκλαντές το 1971. Ο Χάρισον τον είχε ονομάσει «πατέρα της μουσικής του κόσμου».

Συμμετείχε στο Monterey Pop Festival του 1967 αλλά και στο Woodstock του 1969, μαζί με την Τζάνις Τζόπλιν και τον Τζίμι Χέντριξ. Αργότερα είχε δηλώσει στο περιοδικό «Rolling Stone» για την εμπειρία του στο Μοντερέι ότι σοκαρίστηκε βλέποντας «ανθρώπους ντυμένους τόσο παρδαλά» και τον Τζίμι Χέντριξ να καίει την κιθάρα του. «Αυτό ήταν πολύ βαρύ για μένα. Στη δική μας κουλτούρα τρέφουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για τα μουσικά μας όργανα, είναι σαν μέρη του Θεού» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε με τον βιολονίστα Γεχούντι Μενουχίν, τον σαξοφωνίστα της τζαζ Τζον Κολτρέιν και τον συνθέτη Φίλιπ Γκλας. Το 1999 τιμήθηκε με την υψηλότερη διάκριση στην Ινδία, το «Μπχαράτ Ράτνα» (Θησαυρός της Ινδίας).

Η τελευταία του συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Λονγκ Μπιτς στις 4 Νοεμβρίου, όπου εμφανίστηκε μαζί με την κόρη του, Ανούσκα. «Είναι μία στιγμή θλίψης, αλλά και ευγνωμοσύνης και ευχαριστιών για το ότι ήταν μέρος της ζωής μας» έγραψαν στον λογαριασμό του στο Twitter η σύζυγός του, Σουκάνια, και η κόρη του.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής




ΠΗΓΗ...http://www.zougla.gr

ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο...ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ.


Όσο και να μοιάζει απίστευτο, υπάρχει ιερέας στο Μέριλαντ που εδώ και 40 χρόνια φτιάχνει μια κιβωτό, κατ' εντολή όπως λέει του Θεού.

Ένα βράδυ του 1974, ο Ρίτσαρντ Γκριν διάβαζε τη Βίβλο, όταν όπως διατείνεται, του «μίλησε» ο Θεός.

«Ρίτσαρντ, υπήρξε μια κιβωτός και έτσι πρέπει να ξαναγίνει, χτίσε την τώρα εσύ ως τη νέα σου εκκλησία», υποστηρίζει ο ιερέας από το Μέριλαντ ότι έλεγε η θεϊκή εντολή.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1976, ξεκίνησε την κατασκευή της νέας κιβωτού.

«Είμαι σαν τον Νώε. Με κοροϊδεύουν, όπως κορόιδευαν τον Νώε. Όμως, όπως ήρθε κατακλυσμός, θα έρθει και ο Χριστός».

Εδώ και 40 χρόνια ο Γκριν χτίζει την κιβωτό, χωρητικότητας 17.000 θέσεων. Όμως, μετά από έξοδα 3 εκατομμυρίων δολαρίων, το έργο δεν θα είναι έτοιμο πριν από την 21η Δεκεμβρίου.

Δείτε το Video...

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου




ΠΗΓΗ...http://www.zougla.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Χριστουγεννιάτικη απάτη μέσω Facebook
 Πάνω από 6000 διευθύνσεις με θέμα τα Χριστούγεννα επιχειρούν να εξαπατήσουν τους χρήστες μέσω του Facebook
Οι κακόβουλοι χρήστες έχουν αναπτύξει διάφορες μεθόδους ώστε να δελεάσουν το θύμα συμμετέχοντας σε διάφορες ψεύτικες έρευνες.
Η εκστρατεία έχει ως θέμα τα Χριστούγεννα και ο αριθμός της έχει αυξηθεί σημαντικά με πάνω από 6000 διευθύνσεις URL να σχετίζονται με αυτή την απάτη.
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της Websense, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη επίθεση – εκστρατεία, ο αριθμός των θυμάτων θα αυξάνεται συνεχώς καθώς πλησιάζουν οι γιορτές και οι χρήστες θα πρέπει να είναι πολύ επιφυλακτικοί με τα μηνύματα που λαμβάνουν μέσω του Facebook και άλλων κοινωνικών δικτύων.





ΠΗΓΗ...http://www.newsbomb.gr

ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΤΩΝ LIDL.



Πρόκειται για μελομακάρονα με την εμπορική επωνυμία "Γλυκάνθη Μελομακάρονα", συσκευασμένα σε χάρτινες συσκευασίες του 1 κιλού, με ημερομηνία λήξης 31/1/2013, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα για την εταιρεία LIDL Ελλάς & Σία ΟΕ.
Παρουσία μούχλας σε μελομακάρονα για τα οποία η εταιρεία LIDL Ελλάς είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία απόσυρσης από την κατανάλωση, χωρίς ενημέρωση των καταναλωτών, διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για αγορά μελομακάρονων με επιφανειακή ευρωτίαση (μούχλα) από σούπερ μάρκετ της εταιρείας LIDL Ελλάς, στην Αλεξανδρούπολη.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου των προϊόντων από την ελληνική αγορά και έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.



ΠΗΓΗ...http://www.newsit.gr

ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ; ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!



Πώς θα αχρηστευτεί στα χέρια τους το κινητό που σου έκλεψαν;
ΜΑΘΕ ΕΔΩ ΠΩΣ...


Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό... να καταναλώνει...
.... Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου. Πληκτρολόγησε *#06# και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι το serial number του κινητού σου. Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM.Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο.




ΠΗΓΕΣ...
Sarotikohttp://aorata-gegonota.blogspot.gr
http://ataktesfones.blogspot.gr
http://periergaa.blogspot.com 

ΝΕΑ ΜΟΔΑ. ΧΡΥΣΑ ΧΑΠΙΑ 24 ΚΑΡΑΤΙΩΝ.



Μπορεί τα περίφημα χρυσά χάπια 24 καρατίων να δημιουργήθηκαν ...

αρχικά ως ένα σχόλιο των καλλιτεχνών Τόμπι Γουόνγκ και Κεν Κόρτνει για την υπερ-καταναλωτική κουλτούρα μας, αλλά πλέον έχουν γίνει κανονική τάση ανάμεσα στους υπερ-πλούσιους που τα καταναλώνουν για χαβαλέ.


«Κατάπιε τα για να μετατρέψεις τα σωθικά σου σε ένα θησαυροφυλάκιο πλούτου». Αυτό είναι το μότο με το οποίο λανσαρίστηκαν αρχικά τα Gold Pills, μέλος της σειράς Indulgence που επίσης περιλαμβάνει ένα χρυσό κουταλάκι για κόκα φτιαγμένο από ένα καπάκι στύλου και ένα stop για πόρτα φτιαγμένο από πορσελάνη.


Μόνο που, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, τα συγκεκριμένα χάπια -που περιέχουν φλούδες χρυσού 24 καρατίων- τα τελευταία χρόνια έχουν δει την τιμή τους να εκτοξεύεται στα 425 δολάρια και τους γόνους πλουσίων οικογενειών να τα καταναλώνουν κανονικά. Παρότι δεν έχουν κατασκευαστεί για αυτό το λόγο.

Σύμφωνα με έναν από τους πωλητές τους, οι πελάτες τα προτιμούν γιατί απλά τους αρέσει «η αίσθηση να βλέπουν τα περιττώματά τους να είναι πασπαλισμένα με χρυσό». Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το αρχικό concept των δημιουργών που επιθυμούσαν να κάνουν τον κόσμο να καταλάβει ότι η ανάγκη για την κατανάλωση πολυτελών αντικειμένων είναι τεχνήτη και εθιστική όσο η χρήση ναρκωτικών.




ΠΗΓΗ...Iefimerida.gr

ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ: "ΟΙ ΔΕΚΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΧΓΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ".


Νόαμ Τσόμσκι: «Αυτές είναι οι δέκα τεχνικές για να σας ελέγχουν το μυαλό»

Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.

1. Η τεχνική της διασκέδασης
Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου, η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στη στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και από τις μεταλλαγές που αποφασίστηκαν από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ, με ένα αδιάκοπο καταιγισμό διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών.

Η τεχνική της διασκέδασης είναι επίσης απαραίτητη για να αποτραπεί το κοινό από το να ενδιαφερθεί για ουσιαστικές πληροφορίες στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της Ψυχολογίας, της Νευροβιολογίας και της Κυβερνητικής. «Κρατήστε αποπροσανατολισμένη την προσοχή του κοινού, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμαλωτισμένη σε θέματα χωρίς καμιά πραγματική σημασία.
Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο, χωρίς χρόνο για να σκέφτεται· να επιστρέφει κανονικά στη φάρμα με τα άλλα ζώα». Απόσπασμα από το Όπλα με σιγαστήρα για ήσυχους πολέμους.

2 . Η τεχνική της δημιουργίας προβλημάτων, και στη συνέχεια παροχής των λύσεων
Αυτή η τεχνική ονομάζεται επίσης «πρόβλημα-αντίδραση-λύση». Πρώτα δημιουργείτε ένα πρόβλημα, μια «έκτακτη κατάσταση» για την οποία μπορείτε να προβλέψετε ότι θα προκαλέσει μια συγκεκριμένη αντίδραση του κοινού, ώστε το ίδιο να ζητήσει εκείνα τα μέτρα που εύχεστε να το κάνετε να αποδεχτεί.

Για παράδειγμα: αφήστε να κλιμακωθεί η αστική βία, ή οργανώστε αιματηρές συμπλοκές, ώστε το κοινό να ζητήσει τη λήψη μέτρων ασφαλείας που θα περιορίζουν τις ελευθερίες του. Ή, ακόμη: δημιουργήστε μια οικονομική κρίση για να κάνετε το κοινό να δεχτεί ως αναγκαίο κακό τον περιορισμό των κοινωνικών δικαιωμάτων και την αποδόμηση των δημοσίων υπηρεσιών.

3. Η τεχνική της υποβάθμισης
Για να κάνει κάποιος αποδεκτό ένα απαράδεκτο μέτρο, αρκεί να το εφαρμόσει σταδιακά κατά «φθίνουσα κλίμακα» για μια διάρκεια 10 ετών. Μ’ αυτόν τον τρόπο επιβλήθηκαν ριζικά νέες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες (νεοφιλελευθερισμός) στις δεκαετίες του 1980 και 1990. Μαζική ανεργία, αβεβαιότητα, «ευελιξία», μετακινήσεις, μισθοί που δεν διασφαλίζουν πια ένα αξιοπρεπές εισόδημα· τόσες αλλαγές, που θα είχαν προκαλέσει επανάσταση, αν είχαν εφαρμοστεί αιφνιδίως και βίαια.

4. Η στρατηγική της αναβολής (Σαλαμοποιήση)
Ένας άλλος τρόπος για να γίνει αποδεκτή μια αντιλαϊκή απόφαση είναι να την παρουσιάσετε ως «οδυνηρή αλλά αναγκαία», αποσπώντας την συναίνεση του κοινού στο παρόν, για την εφαρμογή της στο μέλλον. Είναι πάντοτε πιο εύκολο να αποδεχτεί κάποιος αντί μιας άμεσης θυσίας μια μελλοντική. Πρώτα απ’όλα, επειδή η προσπάθεια δεν πρέπει να καταβληθεί άμεσα.

Στη συνέχεια, επειδή το κοινό έχει πάντα την τάση να ελπίζει αφελώς ότι «όλα θα πάνε καλύτερα αύριο» και ότι μπορεί, εντέλει, να αποφύγει τη θυσία που του ζήτησαν. Τέλος, μια τέτοια τεχνική αφήνει στο κοινό ένα κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να συνηθίσει στην ιδέα της αλλαγής, και να την αποδεχτεί μοιρολατρικά, όταν κριθεί ότι έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για την τέλεσή της.

5 . Η στρατηγική του να απευθύνεσαι στο κοινό σαν να είναι μωρά παιδιά
Η πλειονότητα των διαφημίσεων που απευθύντονται στο ευρύ κοινό χρησιμοποιούν έναν αφηγηματικό λόγο, επιχειρήματα, πρόσωπα και έναν τόνο ιδιαιτέρως παιδικό, εξουθενωτικά παιδιάστικο, σαν να ήταν ο θεατής ένα πολύ μικρ ό παιδί ή σαν να ήταν διανοητικώς ανάπηρος.

Όσο μεγαλύτερη προσπάθεια καταβάλλεται να εξαπατηθεί ο θεατής, τόσο πιο παιδιάστικος τόνος υιοθετείται από τον διαφημιστή. Γιατί; «Αν [ο διαφημιστής] απευθυνθεί σε κάποιον σαν να ήταν παιδί δώδεκα ετών, τότε είναι πολύ πιθανόν να εισπράξει, εξαιτίας του έμμεσου και υπαινικτικού τόνου, μιαν απάντηση ή μιαν αντίδραση τόσο απογυμνωμένη από κριτική σκέψη, όσο η απάντηση ενός δωδεκάχρονου παιδιού». Απόσπασμα από το «Όπλα με σιγαστήρα για ήσυχους πολέμους».

6 . Η τεχνική του να απευθύνεστε στο συναίσθημα μάλλον παρά στη λογική
Η επίκληση στο συναίσθημα είναι μια κλασική τεχνική για να βραχυκυκλωθεί η ορθολογιστική ανάλυση, επομένως η κριτική αντίληψη των ατόμων. Επιπλέον, η χρησιμοποίηση του φάσματος των αισθημάτων επιτρέπει να ανοίξετε τη θύρα του ασυνείδητου για να εμφυτεύσετε ιδέες, επιθυμίες, φόβους, παρορμήσεις ή συμπεριφορές…

7. Η τεχνική του να κρατάτε το κοινό σε άγνοια και ανοησία
Συνίσταται στο να κάνετε το κοινό να είναι ανίκανο να αντιληφθεί τις τεχνολογίες και τις μεθοδολογίες που χρησιμοποιείτε για την υποδούλωσή του. «Η ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στις κατώτερες κοινωνικές τάξεις πρέπει να είναι πιο φτωχή, ώστε η τάφρος της άγνοιας που χωρίζει τις κατώτερες τάξεις από τις ανώτερες τάξεις να μη γίνεται αντιληπτή από τις κατώτερες». Απόσπασμα από το «Ὀπλα με σιγαστήρα για ήσυχους πολέμους».

8. Η τεχνική του να ενθαρρύνεις το κοινό να αρέσκεται στη μετριότητα
Συνίσταται στο να παρακινείς το κοινό να βρίσκει «cool» ό,τι είναι ανόητο, φτηνιάρικο και ακαλλιέργητο.

9. Η τεχνική του να αντικαθιστάς την εξέγερση με την ενοχή
Συνίσταται στο να κάνεις ένα άτομο να πιστεύει ότι είναι το μόνο υπεύθυνο για την συμφορά του, εξαιτίας της διανοητικής ανεπάρκειάς του, της ανεπάρκειας των ικανοτήτων του ή των προσπαθειών του. Έτσι, αντί να εξεγείρεται εναντίον του οικονομικού συστήματος, απαξιώνει τον ίδιο τον εαυτό του και αυτο-ενοχοποιείται, κατάσταση που περιέχει τα σπέρματα της νευρικής κατάπτωσης, η οποία έχει μεταξύ άλλων και το αποτέλεσμα της αποχής από οποιασδήποτε δράση. Και χωρίς τη δράση, γλιτώνετε την επανάσταση!

10. Η τεχνική του να γνωρίζεις τα άτομα καλύτερα από όσο γνωρίζουν τα ίδια τον εαυτό τους
Στη διάρκεια των τελευταίων πενήντα ετών, οι κατακλυσμιαία πρόοδος της επιστήμης άνοιξε μια ολοένα και πιο βαθειά τάφρο ανάμεσα στις γνώσει του ευρέως κοινού και στις γνώσεις που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι ιθύνουσες ελίτ. Χάρη στη Βιολογία, τη Νευροβιολογία και την εφαρμοσμένη ψυχολογία, το «σύστημα» έφτασε σε μια εξελιγμένη γνώση του ανθρώπινου όντος, και από την άποψη της φυσιολογίας και από την άποψη της ψυχολογίας.

Το σύστημα έφτασε να γνωρίζει τον μέσο άνθρωπο καλύτερα απ’ όσο γνωρίζει ο ίδιος τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων, το σύστημα ασκεί έναν πολύ πιο αυξημένο έλεγχο και επιβάλλεται με μια μεγαλύτερη ισχύ επάνω στα άτομα απ’ όσο τα άτομα στον ίδιο τον εαυτό τους.

Και όμως για να καταρρεύσουν όλα αυτά αρκεί μια στιγμή αφύπνισης. Το «κόκκινο χάπι» που έλεγε ο Μορφέας στόν Νέο στην ταινία Μatrix. Αν υπάρξει έστω μια φευγαλέα στιγμή αφύπνισης όλο το οικοδόμημα καταστρέφεται και πέφτει όπως μια κουρτίνα, και το κυριότερο η κουρτίνα αυτή δεν μπορεί να αναρτηθεί ξανά. Για αυτό σας παρουσιάζουμε τις 10 τεχνικές, μόλις τις παρατηρήσετε ότι συμβαίνουν γύρω σας και εφαρμόζονται κάθε μέρα, η αφύπνιση έρχεται νομοτελειακά. Για όποιον θέλει περισσότερη αφύπνιση ας διαβάσει το «σπήλαιο του Πλάτωνα» και θα ξημερώσει ένας καινούριος κόσμος.





ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

ΔΩΔΕΚΑ ΔΩΔΕΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑ.


Η χιλιετία είχε τις ευκαιρίες της. Δώδεκα φορές μπορούσαμε να δούμε σύμφωνα με το Γρηγοριανό ημερολόγιο την ημέρα, τον μήνα και η κατάληξη της χρονολογίας να ταυτίζονται. Η τελευταία είναι η αυριανή. Μετά από 989 σχεδόν χρόνια, ceteris paribus, θα μπορέσει το ανθρώπινο είδος να παίξει ξανά με τους αριθμούς στους δημοτικούς φωτεινούς πίνακες.
Σχεδόν δέκα αιώνες μετά. Σαν το κλικ ενός φωτογραφικού φακού είναι η 80χρονη ζωή ενός μέσου ανθρώπου, που παγιδεύει λίγες ακτίνες απ’ τον χρόνο αυτού του παραμυθιού που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ώστε να μην το κλείσουμε ως δράμα. Το παραμύθι της ύπαρξης.
Πολλοί διανοητές ισχυρίζονται ότι «ο κόσμος είναι ηλίθιος». Το στηρίζουν λέγοντας ότι εάν ο κόσμος δεν ήταν ηλίθιος θα μπορούσε να συνεννοηθεί και θα περιόριζε όλους αυτούς για τους οποίους τα πλούτη δεν είναι ποτέ αρκετά, με αποτέλεσμα να ζούσε μια ζωή με πιο δίκαια χαρακτηριστικά. Όπως κι ας ορίζει κάθε γενιά τί σημαίνει «δίκαιο».
Στην αντίπερα όχθη βρίσκονται πολλοί άλλοι που ισχυρίζονται ότι ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από τα κέντρα εξουσίας. Οι κυβερνώντες, λένε, πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους συνεχώς τη βούληση των ψηφοφόρων τους. Η αντιπροσώπευση δεν είναι εκπροσώπηση τονίζουν για να πάρουν την απάντηση από τους προηγούμενους ότι εάν γινόταν αυτό τότε οι κυβερνήσεις θα έπρεπε να μειώσουν τη φορολογία αλλά να αυξήσουν τις κοινωνικές παροχές…
Το κοινό χαρακτηριστικό των παραπάνω αναλύσεων είναι η μόρφωση. Όχι η συλλογή πληροφοριών μέσα από διαγωνισμό αναδημοσιεύσεων, αλλά η βαθιά αντίληψη του τί είναι τι και των «επειδή» σε κάθε «γιατί» που θα είναι σε θέση να θέσει.
Οι μεν πρώτοι λένε ότι ο μέσος άνθρωπος δεν έχει αυτή την μόρφωση να ανταπεξέλθει, να συνεργαστεί, να συμβιβαστεί. Οι δε δεύτεροι λένε ότι ο μέσος άνθρωπος έχει το μορφωτικό υπόβαθρο αλλά του στερούν σκόπιμα τις δυνατότητες να εκφραστεί.
Κάνε κριτική και αυτοκριτική και πες στον GMT που ανήκεις.






ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΖΕΝΤΑΙ

1
Οι «ιππότες Τζένταϊ», δημοφιλείς χαρακτήρες στον Πόλεμο των Άστρων, είναι η έκτη δημοφιλέστερη... θρησκεία στην Αγγλία και την Ουαλία, σύμφωνα με την επίσημη απογραφή του 2011.

Περισσότερα από 176.000 άτομα απάντησαν «ιππότες Τζένταϊ» στην ερώτηση «σε τι θρησκεία πιστεύετε». Αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι το 2001 είχαν δηλώσει το ίδιο οι διπλάσιοι.

Οι ιππότες ακολουθούν σε νούμερα τους χριστιανούς, τους μουσουλμάνους, τους ινδουιστές, τους σιχ και τους εβραίους. 
Περισσότεροι από 6.000 Άγγλοι και Ουαλοί δήλωσαν ως επίσημη θρησκεία τους τη μουσική χέβι μέταλ, ενώ 1.893 δήλωσαν σατανιστές.

Τους 56.000 ξεπέρασαν οι παγανιστές και τους 4.000 οι δρυίδες, ενώ κοντά στους 8.000 δήλωσαν «ρασταφάρι». Όσο για τους οπαδούς της Σαϊντεολογίας, είναι λιγότεροι από 2.500.
Πάντως, 14 εκατομμύρια Άγγλοι και Ουαλοί δήλωσαν ότι δεν πιστεύουν σε καμμία θρησκεία.

Τα στοιχεία δημοσιεύθηκαν στον βρετανικό Τύπο.




ΠΗΓΗ...tanea.gr

ΗΠΑ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

1
Αρκετές πολιτείες στην Αμερική έχουν θεσπίσει νόμους που απαγορεύουν τις δωρεές φαγητού σε αστέγους που τα έχουν ανάγκη.

Συγχρόνως, άλλες πολιτείες δεν έχουν προβεί ακόμα σε τέτοιες ενέργειες, αλλά βάζουν κάποιες προϋποθέσεις στους «φιλάνθρωπους πολίτες», όπως χορήγηση άδειας με μεγάλο κόστος.

Μια απάνθρωπη ενέργεια που δεν θυμάμαι να έχει προηγούμενο σε κάποια άλλη χώρα.

Οι δημοτικές αρχές των πόλεων που έχουν υιοθετήσει την εν λόγω απαγόρευση, αναφέρουν τρεις βασικούς λόγους που τους αναγκάζουν να μπουν σε αυτήν την διαδικασία. 
Πρώτον, προσπαθούν να προστατεύουν το μέσο πολίτη καθώς αυτός δεν έχει, πλέον, την οικονομική δυνατότητα να τρέφει αστέγους και, δεύτερον, θέλουν να αποφύγουν την τροφική δηλητηρίαση των αστέγων, λόγω ότι κάποια τρόφιμα που συγκεντρώνονται γι’ αυτούς ίσως είναι χαλασμένα ή έστω ανθυγιεινά . Και τέλος, πιο σοβαρός λόγος ακούγεται ο τρίτος, όπου οι κατά τόπους δημοτικές αρχές δηλώνουν πως θέλουν να αποφύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις των αστέγων στα κέντρα των πόλεων. Ο αριθμός τους έχει μεγαλώσει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια και ο συνωστισμός σε μέρη όπου δίνεται τροφή( όπως τα κέντρα των μεγαλουπόλεων) είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών. Όσο γελοίοι και να φαίνονται αυτοί οι λόγοι, βγαίνουν από επίσημα χείλη. Πιθανόν, οι πραγματικές αιτίες της απαγόρευσης δωρεάς τροφίμων είναι άλλοι και δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Βέβαια, κάποιοι αψήφησαν το νόμο και έδωσαν φαγητό γι’ αυτό και υπέστησαν τις συνέπειες.Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας εκκλησίας στην Λουιζιάνα όπου την απαγόρευσαν να μοιράζει δωρεάν ποσότητες  νερού σε αστέγους αφού δεν είχε την προβλεπόμενη άδεια. Παράλληλα, στο Χιούστον και στο Ορλάντο της Φλόριντα μέλη οργανώσεων τους απαγορεύτηκε να μοιράσουν φαγητό σε άτομα που το είχαν ανάγκη και, μάλιστα, στην δεύτερη πόλη η αστυνομία συνέλαβε μια ομάδα ακτιβιστών που το επιχείρησε. Όσο, για τα ΜΜΕ, υποστηρίζουν σιωπηρά αυτήν την απάνθρωπη πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής.
Ο δημοσιάoγράφος του οικονομικο-ειδησεογραφικού δικτύου The Economic Collapse που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αναρωτιέται αν όντως η Αμερική είναι η χώρα της ελευθερίας. Εμείς, με τη σειρά μας, καθόλου!




ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr

12/12/12. ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ;


12/12/12: Τι κρύβει η σημερινή ημερομηνία

Σε «συναγερμό» βρίσκονται οι αριθμολόγοι και προληπτικοί όλου του κόσμου, καθώς η σημερινή ημέρα αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο, το τελευταίο που θα συναντήσουν στη ζωή τους: έχουμε 12/12/12.


Μπορεί τα τελευταία 11 χρόνια να έβριθαν από «τριπλές» ημερομηνίες, όμως το φαινόμενο θα κάνει να εμφανιστεί ξανά σχεδόν 100 χρόνια. Η επόμενη τέτοια ημερομηνία θα είναι η 1η Ιανουαρίου 2101.
Η 12η/12/12 είναι, λοιπόν, η τελευταία ευκαιρία που μπορούν να αξιοποιήσουν προληπτικοί και αριθμολόγοι. Για παράδειγμα, στο Λας Βέγκας θα πραγματοποιηθούν σήμερα περισσότεροι από 100 γάμοι, αριθμός δέκα φορές μεγαλύτερος από μια συνηθισμένη Τετάρτη του Δεκέμβρη.
Ο αριθμολόγος-σύμβουλος γάμου στο παρεκκλήσι το «Viva Las Vegas» εξηγεί: «Το χαρισματικό ζευγάρι που παντρεύεται στις 12 του μήνα είναι τυχερό και ισορροπημένο και θέτει συνεχώς νέους στόχους. Το 'προτρεπτικό' 1 και το 'ευαίσθητο' 2 φτιάχνουν ένα πολύ ισορροπημένο νούμερο. Το 1 μεταφέρει τις δονήσεις των νέων αρχών, ενώ το 2 φέρνει την ψυχική ισορροπία».
Σύμφωνα με επαγγελματίες αριθμολόγους, η ημερομηνία 12/12/12 είναι ιδανική για έρωτες και επενδύσεις. Ο Ινδός ειδικός Swetta Jumaani υποστηρίζει ότι είναι μια φανταστική μέρα για να ξεκινήσει μια επιχείρηση ή να γίνει μια σημαντική αγορά.
Επίσης, το 12 είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός, καθώς το άθροισμα των ψηφίων του είναι 3. Το 3 είναι ο αριθμός του Δία, συμβολίζει δηλαδή το μεγαλύτερο πλανήτη, καθώς και τον πλούτο.
Προσοχή, όμως! Η 12η/12/12 είναι μια μέρα τελείως ακατάλληλη για να φοράμε μαύρα. «Το μαύρο είναι ένα δυσοίωνο χρώμα» λέει ο Ινδός αριθμολόγος, ειδικά τώρα που πλησιάζει και η 21η/12/12 (με το 21 να είναι αντίστροφο 12), ημερομηνία εκπλήρωσης της προφητείας των Μάγια.





ΠΗΓΗ...http://www.newsbomb.gr

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ



 Αγωνιστική  Συνδικαλιστική  ΠΑράταξη
ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Α.Σ.ΠΑ)

Οι εργαζόμενοι στο εμπόριο και τις υπηρεσίες, οι αυτοαπασχολούμενοι, μετά τον ορυμαγδό τον νέων μέτρων που του ρημάζει συνολικά την ζωή, σήμερα κυβέρνηση και εργοδοσία θέλουν να τους δώσουν το τελειωτικό χτύπημα καταργώντας την κυριακάτικη αργία. 
Με προκλητικό τρόπο η τρικομματική κυβέρνηση επιχειρεί  να πάρει  πίσω ότι δεν πρόλαβε να αφήσει όρθιο η προηγούμενη επέλαση των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.
Στην σημερινή συνέντευξη του υπουργείο ανάπτυξης υπουργός και υφυπουργός για να δικαιολογήσουν το άνοιγμα των καταστημάτων της Κυριακές που χρόνια τώρα είναι στο στόχαστρο της εργοδοσίας, αναμασούν τα ίδια και παλιά επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι εργοδότες δηλαδή:
1. Η λειτουργία των καταστημάτων λένε πρέπει να είναι όπως στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
Η πείρα από τις χώρες  που λειτούργησαν μαγαζιά της Κυριακές αποδεικνύει ότι   μαγαζιά έκλεισαν, απολύσεις έγιναν, πετάχτηκαν στον δρόμο χιλιάδες εργαζόμενοι.
2. Λένε ότι από την συνεχή λειτουργία των καταστημάτων εξαρτάται η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς. 
Δεν λένε την αλήθεια, αυτό που λείπει σήμερα από τους εργαζομένους- καταναλωτές δεν είναι ότι τα μαγαζιά είναι λίγες ώρες ανοιχτά, αλλά ότι ο μισθός τους είναι άθλιος μετά τις μειώσεις μισθών, της ατομικές συμβάσεις, και δεν φθάνει ούτε για να καλύψει της βασικές του ανάγκες.
3. Θέλουν εργαζομένους, αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους δούλους των πολυεθνικών για αυτό θέλουν να «ξαναζωντανέψουν τα κέντρα των πόλεων» να τα παραδώσουν δηλαδή σε μεγάλες μονοπωλιακές μονάδες με εργαζομένους χωρίς ωράρια, συλλογικές συμβάσεις και αυτοαπασχολούμενους χωρίς μαγαζιά.
4. Λέει ψέματα η κυβέρνηση όταν ισχυρίζεται ότι θέλουν να ανοίξουν τα μαγαζιά ορισμένες Κυριακές, αυτό είναι το «τυρί στη φάκα».
Βασικός της στόχος είναι να καταργήσουν την αργία της Κυριακής λύνοντας για άλλη μια φορά τα χέρια της εργοδοσίας όχι για 2     ή    6 Κυριακές αλλά για όλες της Κυριακές του χρόνου. 

5. Επιδιώκουν μαζί με τη μερική απασχόληση, το ωρομίσθιο, το απελευθερωμένο ωράριο, τις ατελείωτες ώρες δουλειάς και τώρα την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, να αυξήσουν  ακόμα περισσότερο τα κέρδη των μεγαλοκαταστηματαρχών, των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την εκμετάλλευση των εργαζόμενων. 
6. Θέλουν να αφαιρέσουν όσο ελεύθερο χρόνο απέμεινε στους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, σαρώνουν στην κυριολεξία τα δικαιώματα  ιδιαίτερα στη νεολαία και τις γυναίκες. 
Έχουν μεγάλες ευθύνες Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ γιατί αποτέλεσμα των δικών τους πολιτικών επιλογών και  νόμων που ψήφιζαν είναι τα σημερινά ωράρια.
Έχει μεγάλες ευθύνες ο ΣΥΝ /ΣΥΡΙΖΑ που  συμφωνεί με τα απελευθερωμένα ωράρια και την απελευθερωμένη εργασιακή σχέση.

Στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας ο κυβερνητικός εργοδοτικός συνδικαλισμός (ΠΑΣΚΕ – ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ) έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους μαζί με την εργοδοσία  στην απόφαση που απελευθερώνει το ωράριο από το 1997.


Οι ταξικές δυνάμεις θα αντιπαλέψουν κάθε προσπάθεια κατάργησης της αργίας της Κυριακής, όπως μεθοδεύει το εμπορικό κεφάλαιο και οι πολιτικοί τους εκφραστές.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς εμπόρους, να δώσουμε την μάχη απέναντι στον κοινό αντίπαλο ,τα μονοπώλια και τις πολυεθνικές, γιατί δεν μπορεί αυτοί που κλέβουν τον πλούτο που παράγουμε να καθορίζουν και την ζωή μας.
Καλούμε τους εργαζομένους να συζητήσουν σε κάθε χώρο δουλειάς, να αποφασίσουν ότι δεν θα ανεχτούν αυτή την απόφαση, θα απαντήσουν αγωνιστικά, θα αντισταθούν
Καλούμε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα συνδικάτα τους για να δυναμώσει η οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς με επιτροπές αγώνα, σωματειακές επιτροπές   να συγκεντρώσουμε δυνάμεις για να διεκδικήσουμε : 
Όχι στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, νομοθετική κατοχύρωση της.
 Ωράριο εθνικό, υποχρεωτικό για όλους. 
 Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι και οι διατάξεις που απελευθερώνουν το ωράριο.
Κατάργηση της μερικής απασχόλησης και του ωρομίσθιου, των συμβάσεων    ορισμένου χρόνου και όλων των ελαστικών μορφών εργασίας και μετατροπής τους  σε 8ωρες συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
Υπογραφή Συλλογικών συμβάσεων με βάση τις ανάγκες των εργαζομένων. 

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΟΖ. ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑ!!!

Ελεύθερες Ζώνες και ΕΟΖ ! Μοιράζουν την Ελλάδα και ουδείς αντιδρά !!!Οι τράπεζες, το τεράστιο παιχνίδι που παίζουν στην μοιρασιά της Ελλάδας και μία ρήση του Τόμας Τζέφερσον, που προβλέπει πριν 223 χρόνια, αυτό που συμβαίνει σήμερα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 65 ΣΤΑ 67.

Είμαστε σίγουροι ότι και ο τίτλος ακόμη αυτού του άρθρου θα παραξενέψει πολλούς. Αλλοι θα αναρωτηθούν: μα τι μας λέει τώρα , όταν κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ή η συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ δεν έθεσε τέτοιο ζήτημα.


ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ!

Ο αρχαίος λαός των Μάγια, που κατοίκησε στην κεντρική Αμερική,
εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο, το ίδιο αινιγματικά όπως...
ήταν άλλωστε και η εμφάνισή του στην ευρύτερη περιοχή του νότιου Μεξικού και της Γουατεμάλας.

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ

15Γιορτάζουμε σήμερα 12 Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Σπυρίδωνος, του Επισκόπου Τριμυθούντος Κύπρου, ας πούμε λίγα λόγια:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.


 Κανονικά λειτουργεί η λαϊκή αγορά των Προμάχων στην κεντρική πλατεία του χωριού...
παρά το γεγονός ότι οι κεντρικοί αλλά και οι παράπλευροι δρόμοι είναι παγωμένοι.
Συνιστάται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις , γιατί εξαιτίας της ολισθηρότητας των δρόμων , υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων.



ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.


 



  Την διακοπή των μαθημάτων  σήμερα  Τετάρτη 12-12-2012  στις σχολικές μονάδες  της

Α/θμιας Εκπ/σης  των Τοπικών Κοινοτήτων Αρχαγγέλου, Σαρακηνών, Νότιας, Περίκλειας & Θεοδωρακείου  ,αποφάσισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας  .




ΠΗΓΗ...http://aridaia-gegonota.blogspot.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...