Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ 2008





«Αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών»

Τροπολογία προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κατέθεσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, αναφορικά με τους διοριστέους εκπαιδευτικούς από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2008 και την προσμέτρηση προϋπηρεσίας προσωρινών αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας με τον νόμο 3848/2010 (ΦΕΚ 71 Α’/ 19-05-2010) ρυθμίστηκε ο νέος τρόπος διορισμού των εκπαιδευτικών της δημόσιας δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ορίστηκε ότι μέχρι το έτος 2012 θα προσλαμβάνονται οι επιτυχόντες των εξετάσεων του ΑΣΕΠ 2008.  Ωστόσο για κάποιες ειδικότητες εκκρεμούν οι προσλήψεις των επιτυχόντων και παράλληλα δεν έχει προκηρυχτεί ακόμη νέος διαγωνισμός ΑΣΕΠ.
Με την κατάθεση της τροπολογίας ο Βουλευτής προτείνει μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων του επόμενου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ οι διορισμοί μονίμων εκπαιδευτικών να γίνονται σε ποσοστό 60% από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων του τελευταίου διαγωνισμού. Το υπόλοιπο 40% των διορισμών να γίνεται από τους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών με πραγματική προϋπηρεσία 30 μηνών.
Τέλος με την τροπολογία προτείνεται η σύνταξη των ενιαίων πινάκων προσωρινών αναπληρωτών να γίνεται προ της ενάρξεως κάθε σχολικού έτους και με την προϋπηρεσία, όπως αυτή επικαιροποιείται στο τέλος κάθε σχολικού έτους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...