Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 3-0...ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.


Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα και με έναν λαμπρό ήλιο, ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ  νίκησε με σκορ 3-0 την φιλότιμη ομάδα του ΑΚΡΙΤΑ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ και στέφθηκε και τυπικά πρωταθλητής του ομίλου, εξασφαλίζοντας πανηγυρικά την άνοδο στην α’ κατηγορία.
Από νωρίς το πρωί οι άνθρωποι της διοίκησης και οι φίλαθλοι, προετοίμασαν το γήπεδο με τα απαραίτητα, για να γιορτάσουν την μεγάλη επιτυχία της ομάδας. Ψησταριές διάσπαρτες γύρω από το γήπεδο, κρέατα, μεζέδες και ποτά ήταν στη θέση τους, ενώ τεράστια ηχοσυστήματα πλημμύριζαν με μουσική τον χώρο του κοινοτικού γυμναστηρίου ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ.
Αν και πρωινός ο αγώνας , πολλοί ήταν οι φίλαθλοι , που έφτασαν στο γήπεδο και καταχειροκρότησαν τους πρωταθλητές, τιμώντας  έτσι την  τιτάνια προσπάθεια, που κατέβαλαν τα παιδιά, όλη την αγωνιστική  περίοδο.
Το παιχνίδι καλύφθηκε και από το γνωστό κανάλι της Μακεδονίας ΕΓΝΑΤΙΑ TV , καθώς και υπήρχε ζωντανή ραδιοφωνική κάλυψη από το ΡΑΔΙΟ METROPOLIS της Θεσσαλονίκης.
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, έγινε ένα ήσυχο παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν τροφή για σκέψη νίκης στους φιλοξενούμενους  και κέρδισαν δίκαια με 3-0.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μόλις στο 3΄ ο Νάνος σημειώνει το 1-0 με δυνατό σουτ.
Ο  Ακρίτας προσπαθεί να ανταποδώσει στο 8΄ αλλά το σουτ του Τζάτση φεύγει άουτ.
Στο 10’ ο Μίσκος σουτάρει δυνατά, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
Οι γηπεδούχοι χάνουν δυο κλασικές ευκαιρίες στο 12’ με κεφαλιά του Μούγιου και στο 14’ με τεχνικό σουτ του Προίκου.
Στο 17’ σουτ πλασέ του Μούγιου, υποχρεώνει τον τερματοφύλακα Γιαγκίνη να κάνει εκπληκτική επέμβαση , σώζοντας την εστία του.
Το ίδιο σκηνικό και στο 25’ με τον Γιαγκίνη να απογειώνεται αποκρούοντας σουτ του Μούγιου καταχειροκροτούμενος.
Στο 34’ ο αρχηγός των γηπεδούχων Αμπάρης επιχειρεί να σκοράρει με απευθείας χτύπημα κόρνερ, η μπάλα γλύφει το δοκάρι και φεύγει άουτ.
Το ημίχρονο τελείωσε με άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τους Προμάχους, όταν το σουτ πλασέ του Στέλιου  Σατζάκη έφυγε λίγο άουτ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
Στην επανάληψη οι του Ακρίτα προσπάθησαν να αντιδράσουν και χάνουν σπουδαία ευκαιρία στο 50’  με σουτ του Καραγιαννίδη , που εξουδετερώνει ο τερματοφύλακας Χατζής.
Το 2-0 γράφει ο μόνιμος σκόρερ των Προμάχων Νάνος , όταν από 30 μέτρα και βλέποντας τον Γιαγκίνη εκτός θέσης, τον «κρεμάει» στο 55’.
Ο Ακρίτας χάνει δυο καλές ευκαιρίες στο 61’ με τον Καραγιαννίδη και στο 65’ με τον Αμπάρη , αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι με τον Χρυσό στο 67’ και με τον Αμπάρη προσπαθούν να τριπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους, αλλά ο φοβερός σήμερα Γιαγκίνης είχε διαφορετική άποψη, αποκρούοντας τα αντίστοιχα σουτ.
Το 3-0 σημειώνει ο Νάνος , όταν από πολύ πλάγια και από πολύ δύσκολη θέση, πλασάρει τον Γιαγκίνη πετυχαίνοντας χατ τρικ.
Στο 85’ ο Αμπάρης για τον Ακρίτα απειλεί τον Χατζή, αλλά ο νεαρός γκολκήπερ αποκρούει το σουτ που επιχειρεί ο αντίπαλος του.
Την τελευταία καλή ευκαιρία του παιχνιδιού χάνει ο Στελής Σατζάκης στο 88’, όταν το καλοζυγισμένο σουτ, που δοκίμασε, έφυγε λίγο άουτ.
Από τους Προμάχους διακρίθηκαν οι Νάνος, Προίκος,Σέλκος, ενώ κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Χρυσός, που ήταν η κινητήριος δύναμη των γηπεδούχων.
Από τον Ακρίτα διακρίθηκαν εκτός από τον ηρωικό τερματοφύλακα Γιαγκίνη και οι Μίσκος, Αμπάρης και Σαπουντζής.
Η διαιτησία του κυρίου Κατεριάδη ήταν άψογη και οι δυο βοηθοί του Ζιώγλης και Δεμερτζής  αλάνθαστοι.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Χατζής
Νάνος Γ.
Σέλκος---Σαμσούρης
Νάνος Ν.
Άτζος---Τανούρης
Προίκος
Μούγιος
Σατζάκης Στέλιος---Σατζάκης Στελής
Αμπάρης
Χρυσός
Νάνος Δήμος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Κοβάτσης Μάνος-Κανιέμπα

ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ
Γιαγκίνης
Σαπουντζής Σ.
Αβραάμ
Σαπουντζής Κ
Παρτσανάκης
Ρακιάρης---Παρτσανάκης Π.
Αμπάρης Χ.
Αμπάρης Π΄
Τζάτσης---Λαζαρίδης
Μίσκος Δ.
Καραγιαννίδης---Μίσκος Χ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Αβραάμ.


Σ.Σ.
Σε λίγη ώρα θα αναρτήσουμε φωτογραφίες από το γλέντι και τους πανηγυρισμούς των πρωταθλητών.




















































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...