Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 360.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ.


Με το ποσό των 360.000 ευρώ θα ενισχυθεί η μελισσοκομίαΤο ποσό 360.000 ευρώ θα δοθεί μετά την υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης για το πιλοτικό πρόγραμμα επιτήρησης απωλειών στις αποικίες μελισσών στη χώρα μας  έως το Καλοκαίρι 2013.
Η χώρα μας είχε υποβάλει τεχνική πρόταση εφαρμογής σχετικού προγράμματος λόγω του φαινομένου της μεγάλης μείωσης του πληθυσμού των μελισσοσμηνών.
Η πρόταση με το αντίστοιχο πρόγραμμα που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβλέπει χρηματοδότηση ύψους 110.000 Ευρώ, ενώ το συνολικό ύψος του προγράμματος ενδέχεται να φτάσει τις 360.000 Ευρώ.
Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι:
1. Ο προσδιορισμός των πραγματικών ποσοστών θνησιμότητας και νοσηρότητας στις αποικίες των μελισσών στα ελληνικά μελισσοκομεία.
2. Η διερεύνηση και η επιτήρηση στοχευμένων παραγόντων που συμβάλλουν στο φαινόμενο των απωλειών στις αποικίες των μελισσών.
3. Ο επαναπροσδιορισμός της υγειονομικής κατάστασης των μελισσοσμηνών στη χώρα μας.
4. Η συλλογή αξιόπιστων και επικαιροποιημένων στατιστικών και επιδημιολογικών στοιχειών στη κατεύθυνση της πρόληψης και βελτίωσης της υγείας των μελισσών.




ΠΗΓΗ...http://www.newsbomb.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...