Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ


Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Γιώργος Καρασμάνης έθεσε εκ νέου το θέμα της τεράστιας καθυστέρησης που παρατηρείται στην πληρωμή των πρόσθετων ενισχύσεων πολλών αγροτών και κτηνοτρόφων, εξαιτίας διαφόρων λαθών και παραλείψεων προηγούμενων ετών ( χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν εκκρεμότητες από το 2007 ).
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει με την ερώτησή του ο Βουλευτής, ενώ οι συγκεκριμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι προσήλθαν έγκαιρα στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διόρθωση των όποιων λαθών, παραμένουν απλήρωτοι μέχρι και σήμερα, παρά τις επίσημες δεσμεύσεις του Υπουργείου προς τον ίδιο  για την καταβολή των οφειλόμενων ενισχύσεων.
Ο Γιώργος Καρασμάνης με την κοινοβουλευτική του αυτή παρέμβαση, αφού επισημαίνει το γεγονός ότι η πιστωτική ασφυξία συνεχώς διογκώνεται στα αγροτικά και κτηνοτροφικά νοικοκυριά ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου που ήδη έχει αρχίσει, ζητάει από τον αρμόδιο Υπουργό να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην πληρωμή των οφειλόμενων πρόσθετων ενισχύσεων ( σφάγεια, εξισωτική, συνδεδεμένη κλπ ) προς τους συγκεκριμένους αγρότες και κτηνοτρόφους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...