Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ



Τον Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής Κώστα Χατζηστεφανίδη, συνοδευόμενο από τον πρώην Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής Γιώργο Παπαδόπουλο, δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ενημερώθηκε σχετικά με τις τρέχουσες δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, η οποία του απηύθυνε επίσημη πρόσκληση να προεδρεύσει στο επικείμενο ετήσιο συνέδριο της Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Δίον της Πιερίας (8-12 Ιουλίου 2013), και να παραβρεθεί ακολούθως στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων στη Σιταριά Φλώρινας (13-14 Ιουλίου 2013).
«Σας θαυμάζω για το έργο σας, το οποίο είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά κατά την πενταετή παραμονή μου στις ΗΠΑ, όπου σπούδασα και εργάστηκα. Ως Πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών της Washington διαπίστωσα πως οι Έλληνες της Αμερικής είστε δέκα φορές πιο Έλληνες από όσους ζούμε εδώ και πως αγαπάτε ειλικρινά την πατρίδα. Ο παράλληλος Ελληνισμός των 10 εκατομμυρίων Ελλήνων ανά τον κόσμο, με βασικούς πυλώνες τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, είναι μια δύναμη, που η Ελλάδα δυστυχώς δεν έχει αξιοποιήσει όσο θα έπρεπε», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας της ελληνικής Πολιτείας με την Ομογένεια της Αμερικής σε πολλαπλά επίπεδα.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής Κώστας Χατζηστεφανίδης συνεχάρη τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή του στη νέα του θέση και τον ευχαρίστησε για τις πολύ καλές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας, που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής. Ο κ. Χατζηστεφανίδης έκανε ξεχωριστή αναφορά στις πολιτιστικές δράσεις των 10.000 Ελλήνων των 122 συλλόγων που απαρτίζουν την Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής, καθώς και για τις προετοιμασίες εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου από την ελληνική Ομογένεια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...