Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε ... ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ !!


     
  Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών της Ο.Γ.Ε. σας προτείνει να παρακολουθήσετε μαζί της την θεατρική παράσταση «Το φως που (πάντα) καίει», του Κώστα Βάρναλη, σε διασκευή, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία του Βασίλη Κολοβού, την Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 6.30’ το απόγευμα,  στο Κινηματοθέατρο των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη.

       Μετά από ενενήντα χρόνια ο λόγος του Βάρναλη παραμένει επίκαιρος. Η παράσταση, βασισμένη στο κορυφαίο βαρναλικό ποίημα «Το φως που καίει», έργο ορόσημο της προοδευτικής ελληνικής λογοτεχνίας στον 20ό αιώνα, αποτελεί σημαντική πολιτιστική πρόταση με την πνευματική παρακαταθήκη του μεγάλου «οδηγητή» των αγώνων του λαού για την κοινωνική του απελευθέρωση, για το γκρέμισμα του παλιού και το χτίσιμο του νέου κόσμου.

       «Το φως που καίει είναι μια απάντηση δικαίωσης της ύπαρξής μας, ως ανθρώπων και καλλιτεχνών μέσα από το διαχρονικό λόγο του Βάρναλη» σημειώνει ο σκηνοθέτης της παράστασης, Βασίλης Κολοβός.

Σκηνικά - κουστούμια: Στράτος Σαραντίδης.
Μουσική επιμέλεια: Κική Κουτζανίδου.
Φωτισμοί: Γιώργος Σηφάκης. Ήχοι: Δημήτρης Λαμπράκης.
Ερμηνεύουν: Βασίλης Κολοβός, Όλγα Μουργελά, Τάσος Αλαφάκης, Νίκος Μαυρουδής, Χάρης Αρώνης. Ακούγεται η φωνή της Ανδριανής Τουντοπούλου στη «Μάνα Γη».

Τιμή εισιτηρίου  :  7 ευρώ
Για τη μεταφορά με λεωφορείο : 5 ευρώ
Ώρα αναχώρησης από την Πλατεία Γκόνου Γιώτα (Μάγγου), στις 5.00 το απόγευμα
Δηλώσεις Συμμετοχής :  μέχρι την Κυριακή 31 Μαρτίου

Επικοινωνία:
Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών
Μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)
Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 6978921885, 6936116086

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...