Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΣΤΗN EUROVISION ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΝΥ ΙΟΜΜΙ ΤΩΝ BLACK SABBATH.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video του “Lonely Planet”, κομμάτι του οποίου τη μουσική έγραψε ο Tony Iommi(BLAcK SABBATH) και τους στίχους ο Vardan Zadoyan των Dorians και το οποίο θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.






Ο Iommi είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό:

“Να και κάτι διαφορετικό. Ένα από τα demo που είχα, επιλέχθηκε ως κομμάτι για τη συμμετοχή της Αρμενίας στο διαγωνισμό τηςEurovision! Μπήκε σε μία λίστα ψηφοφορίας και το Σάββατο το βράδυ επιλέχθηκε ως νικητής. Εγώ έγραψα τη μουσική ενώ το συγκρότημα που παίζει το κομμάτι, οι Dorians, έγραψαν τους στίχους. Το κομμάτι λέγεται “Lonely Planet”. Είναι μία καλή μπάντα και ο τραγουδιστής έχει πολύ καλή φωνή ενώ οι στίχοι που έγραψαν είναι στα αγγλικά. Τώρα πάει στον ημιτελικό στο Malmo της Σουηδίας στις 16 Μαΐου.

Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω και πάλι κάτι με την Αρμενία. Το σχολείο πάει πολύ καλά, έχουμε ταιριάξει τα πάντα από θέμα επίπλωσης και θα ανοίξει προς το τέλος του καλοκαιριού.”



Ο Iommi μαζί με τους Ian Gillan (φωνή), Jon Lord (keyboards), Nicko McBrain (ντράμς), Jason Newsted (μπάσο) και Mikko Lindström από HIM (κιθάρα) έφτιαξαν ένα supergroup και ηχογράφησαν το single “Out Of My Mind”, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για την ανακατασκευή ενός σχολείου της Αρμενίας, που είχε καταστραφεί από το φοβερό σεισμό του 1988. (Όταν πάλι είχανε συγκεντρωθεί πολλύ αστέρες της hard rock σκηνής και είχανε ηχογραφήσει το "Smoke on The Water", για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες Αρμένιους).

Την απόφαση για να γίνει αυτό τη πήρανε ο Tony και o Ian, όταν το 2010 επισκεφθήκανε την Αρμενία για να δούνε πως πήγανε οι δωρεές που είχανε προσφερθεί με το Rock Aid Armenia στη χώρα της Αρμενίας, και είδανε ένα σχολείο το οποίο πραγματικά χρήζει ανακατασκευής, έπειτα από εκείνο το σεισμό.



Για το Rockoverdose.gr

Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου



ΠΗΓΗ...http://rockoverdose.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...