Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΒΓΑΖΕΙ 100.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ.


Δείτε πόσα βγάζει ετησίως παριστάνοντας... τον ανάπηρο!
Φαίνεται ότι είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και ζητάει την ελεημοσύνη όσων μπορούν να τον βοηθήσουν.

Όμως ο ζητιάνος Γκάρι Τόμσον από το Τέξας που είναι γνωστή φιγούρα στο Κεντάκι ως ο «ανάπηρος ζητιάνος» αποκαλύπτει ότι κερδίζει 100.000 δολάρια το χρόνο από ελεημοσύνη. Μόνο που δεν είναι ανάπηρος και όλο αυτό είναι κόλπο για να αποσπάσει χρήματα από τους αδαείς.
Ο Τόμσον υποκρίνεται ότι δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε να μιλήσει καλά και έτσι πολύς κόσμος τον λυπάται. Κέρδισε μάλιστα 2,4 εκατομμύρια δολάρια το 1993 μετά από ένα ατύχημα με μηχανή.
Αυτό που λέει στους περαστικούς είναι ότι τα χρήματά του, έκαναν φτερά, όταν του τα πήρε η οικογένειά του, όταν έμεινε παράλυτος. Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποια δυσκολία να περπατήσει, αλλά δεν είναι παράλυτος.
Όταν ρωτήθηκε από τηλεοπτικό σταθμό, αν σκοπεύει να σταματήσει, εκείνος είπε «γιατί;»
Ο Τόμσον έχει συλληφθεί δύο φορές, για την απάτη του, αλλά συνεχίζει. Ο ίδιος μάλιστα λέει ότι «κερδίζει 60.000-100.000 δολάρια το χρόνο» με αυτόν τον τρόπο.
Αν προσποιείται ότι έχει και κάποιο πνευματικό πρόβλημα, κερδίζει ακόμη περισσότερα. Έχει ακόμη και πτυχίο στην παθολογία της ομιλίας, με αποτέλεσμα να μπορεί να μιμηθεί τέλεια κάποιον που δεν μπορεί να μιλήσει.
Ο μέσος ετήσιος μισθός στο Κεντάκι είναι 42.000 δολάρια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...