Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ Γ΄' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.




Μια ακόμα ευκαιρία είχαμε γονείς και προσκεκλημένοι να επιβεβαιώσουμε την άριστη δουλειά που κάνουν οι δάσκαλοι του σχολείου μας, με την ευκαιρία του δρώμενου με θέμα : «Ελλάδα-Κύπρος συνοδοιπόροι στο χρόνο στην ιστορία και τον πολιτισμό», που παρουσιάστηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο από τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, τους οποίους και συγχαίρουμε ,καθώς και τους δασκάλους του σχολείου που βοήθησαν στην παρουσίαση του δρώμενου , και ιδιαίτερα τις δασκάλες των τάξεων : κ. Ζακχαίου Καλλιόπη, κ.Τοξίδου Σιμέλα, κ. Μίσκου Ελένη, κ.Τασοφτσάρη Σοφία, όπως και την μουσικό του σχολείου κ. Σκιαδαρέση Ειρήνη για την επιτυχία της παράστασης και για τα συναισθήματα συγκίνησης που προκάλεσαν σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δ/ντή του Σχολείου κ. Σωτηριάδη Συμεών για την άψογη διοργάνωση και την αμέριστη συμπαράστασή του, τον Γενικό Πρόξενο της Κύπρου κ. Ψευδιώτη Κων/νο που μας  τίμησε με την παρουσία του και για το υλικό που μας έστειλε για την εκδήλωση.

Τις θερμές μας ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράζουμε επίσης προς την αδελφότητα της Λυδίας για τις φορεσιές που μας προμήθευσε για μια ακόμα φορά, τους γονείς για τα πλούσια Κυπριακά εδέσματα και τον κ. Παντελίδη Κυριάκο για την προσφορά του σε αναψυκτικά.









Με εκτίμηση



Το Δ.Σ του Συλλόγου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...