Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.



Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας συγχαίρει τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου των Προμάχων για τη διάκρισή τους στο 5ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής.

  Το Γυμνάσιο Προμάχων εκπροσώπησε με μεγάλη επιτυχία την Αλμωπία και την ΠΕ Πέλλας στο 5ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στο Κέντρο Noesis στη Θεσσαλονίκη (Πλανητάριο).

  Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 η Ομάδα Πληροφορικής του Γυμνασίου Προμάχων με 12 μαθητές και  υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιόρτσο παρουσίασαν την εργασία τους με τίτλο «Η Πληροφορική κι Εμείς στον Κόσμο με τα μάτια του 15-άρη…» στην Κεντρική σκηνή του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών (Πλανητάριο) στη Θεσσαλονίκη.

  Η εργασία τους προκρίθηκε μετά το προ-συνέδριο που διεξήχθη το Φεβρουάριο στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών ξεχωρίζοντας ανάμεσα  στα σχολεία του Νομού μας.

  Να θυμίσουμε τη σύνθεση της ομάδας και να ευχαριστήσουμε όλες και όλους όσους διευκόλυναν τη συμμετοχή του σχολείου στο συνέδριο. Θεωρούμε δε ότι, η παρουσία εκεί των παιδιών, σηματοδοτεί μια εξαιρετική εμπειρία που για πρώτη φορά αποκτούν, σε τόσο μικρή ηλικία, μαθητές.



Ομάδα Πληροφορικής Γυμνασίου Προμάχων  (αλφαβητικά):

Υπεύθυνος Καθηγητής :

Γιόρτσος Γεώργιος


Μαθητές:

1.Σοφία Αργυρίου


7.Μαρία Μούγιου

2.Αθανάσιος Ασμέτης


8.Παναγιώτης Παπατάσος

3.Πέτρος Ασμέτης


9.Σάββας Σαπουντζής

4.Νικόλαος Βέσκος


10.Χριστίνα Σόμτση

5.Στέφανος Μεσκίνης


11.Χρυσάνθη Τασιώλα

6.Ευδοξία Μητσάνη


12.Χρυσάνθη Τζίνη




1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...