Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ.


altΆλλο ένα κρούσμα- το δεύτερο μέσα  σε ένα 15νθήμερο- κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικη έλαβε χώρα χθές (28|4) λίγο μετά τα ξημερώματα στην Αριδαία-Πέλλας.

Συγκεκριμένα  14χρονη! ανήλικη  βρέθηκε μπροστά στην Αγροτική τράπεζα της πόλης, σε  ημιλιπόθυμη κατάσταση, που όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων οφειλόταν στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Μεταφέρθηκε αμέσως στο τοπικό κέντρο υγείας, όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αναχώρησε για το σπίτι της.
Και το ερώτημα που τίθεται και πάλι  είναι  ότι δυστυχώς  για λίγα ευρώ παραπάνω οι επαγγελματίες της περιοχής, σερβίρουν σε ανήλικα παιδιά αλκοολούχα ποτά με τα γνωστά αποτελέσματα. Βαρύτατες ευθύνες όμως φέρουν και οι γονείς των ανήλικων παιδιών, που δεν ασκούν εποπτεία και δεν ελέγχουν τα παιδιά τους. Ίσως κάποιος να αναρωτηθεί! Μπορούν άραγε να τα ελέγξουν...


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...