Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.


Για ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον
Αναρτήθηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών-τριών στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα Ευελπίδων (ΣΣΕ), Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Ικάρων, (ΣΙ), Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) καθώς και στις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεμικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ), Τεχνικών Υπαξιωματικών Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) και Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας (ΣΥΔ).
Ο αριθμός των υποψήφιων που θα εισαχθούν στις στρατιωτικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, θα ανακοινωθεί μετά την υπογραφή και δημοσίευση της Κοινής Απόφασης των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών.

Δεν προκηρύσσονται θέσεις για τη Σχολή Ραδιοναυτίλων(ΣΙΡ) της Πολεμικής Αεροπορίας.
Όλοι οι υποψήφιοι -ες για τα ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ, που μετέχουν στις εξετάσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού για πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει επιπλέον να έχουν κριθεί κατάλληλοι σε ιδιαίτερες εξετάσεις «Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ)» (ψυχομετρικές, υγειονομικές, αθλητικές) του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Όπως τονίζεται στην προκήρυξη, όσοι -ες έχουν τα απαραίτητα προσόντα που περιγράφονται στην προκήρυξη και επιθυμούν τη συμμετοχή τους στις Προκαταρκτικές εξετάσεις για μια ή περισσότερες Σχολές, πρέπει αφενός να δηλώσουν αυτές στο Μηχανογραφικό Δελτίο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και αφετέρου να υποβάλουν με συστημένη επιστολή το αργότερο μέχρι 23 Απριλίου 2013 και μια πλήρη σειρά δικαιολογητικών.  Μετά την ημερομηνία αυτή δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.


Οι υποψήφιοι της ειδικής κατηγορίας Έλληνες του εξωτερικού υποβάλλουν το αργότερο μέχρι 8 Ιουλίου 2013, με την ίδια διαδικασία τα δικαιολογητικά τους.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...