Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

"ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ..."


Click on the slide!
Απόφαση-βόμβα Σαμαρά. "Ζητάμε εδώ και τώρα τις γερμανικές αποζημιώσεις". Στα 162 δις ανέρχεται το ποσό
Απάντηση -βόμβα στα γερμανικά "εγκλήματα" των τελευταίων μηνών και τις ωμές παρεμβάσεις στα της Ελληνικής οικονομίας δρομολογεί η ελληνική πλευρά! 
Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΥΠΕΞ, υπό τον υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο, η δεύτερη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την επιστροφή του υπουργού από την Κροατία.

Κατά την διάρκεια της υπηρεσιακής συνάντησης δόθηκαν οδηγίες για να δρομολογηθεί αίτημα προς την Γερμανία καταβολής των πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα.

Η πρωτοβουλία τελεί υπό την γνώση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος φέρεται να ζήτησε προσωπικά να δρομολογηθεί το θέμα και το αμέσως επόμενο διάστημα θα κατατεθεί επίσημο έγγραφο προς τη Γερμανία, ενώ το αίτημα αναμένεται να το θέσει ο ίδιος ο Μεσσήνιος πολιτικός, προς την Άνγκελα Μέρκελ.

Το ποσό που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα από τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, ανέρχεται σύμφωνα με τα έγγραφα που έχει στα χέρια της η Ελλάδα, στα 162 δις ευρώ (80% του ελληνικού ΑΕΠ)!

Ποσό που μπορεί να βγάλει τη χώρα μας από το οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...