Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ.



Στίς 4-4-2013 κλιμάκια της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π. Ε. Πέλλας, αποτελούμενα από τους γεωπόνους Ποιοτικούς Ελεγκτές των Τμημάτων Γιαννιτσών και Σκύδρας, διενέργησαν έκτακτους δειγματοληπτικούς  ποιοτικούς ελέγχους κατά το στάδιο της παραλαβής φρούτων στα σχολεία των Δήμων Πέλλας και Σκύδρας.,

Τα φρούτα αυτά διατέθησαν στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων των ανωτέρω Δήμων, στο πλαίσιο του προγράμματος προώθησης κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία, και οι έλεγχοι έγιναν προκειμένου να διασφαλισθεί η συμμόρφωση των φρούτων προς διανομή με τις ισχύουσες κοινοτικές και εθνικές προδιαγραφές.

Συγκεκριμένα σε κάθε μαθητή Δημοτικού Σχολείου της Π.Ε. Πέλλας, χορηγήθηκε μία συσκευασία τύπου Α, που περιείχε τα εξής προϊόντα:  5 αχλάδια, 1 μήλο, 1 πορτοκάλι και 4 συσκευασίες φρουτοσαλάτας.

Οι διανομές του προγράμματος θα επαναληφθούν άλλες δύο φορές, ώστε συνολικά κάθε μαθητής Δημοτικού Σχολείου θα παραλάβει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 3 αντίστοιχες συσκευασίες φρούτων.

Η προσπάθεια της Υπηρεσίας μας είναι να διασφαλίσουμε την ομαλή και επιτυχή διενέργεια του προγράμματος, ώστε να κατορθώσουμε να εφαρμοστεί το μέτρο αυτό και στο μέλλον, με όφελος τόσο για Ελληνικά γεωργικά προϊόντα, όσο και για την υγεία και σωστή ανάπτυξη των παιδιών μας. 


Ο Δ/ντης Αγροτικής Οικονομίας
& Κτηνιατρικής Πέλλας      




Τρύφων Τσαντάκης      

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...