Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ".


Click on the slide!
"Σήμερα το μεγάλο πρόβλημα της ανθρωπότητος είναι η τρίτη ηλικία, οι άνθρωποι που δεν πεθαίνουν. Δεν πεθαίνουμε, δυστυχώς νωρίς, κι από εκεί και πέρα επιβαρύνουμε την κοινωνία δυσανάλογα" Τάδε έφη Κ Μητσοτάκης .
Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, σε ομιλία του σε '''bloggers'' τα έβαλε με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που δεν πεθαίνουν και επιβαρύνουν το σύστημα.

''Δεν μπορεί να λες ότι δεν μεγαλώνεις το όριο ηλικίας σήμερα. Καλά, μην κοιτάτε εμένα που είμαι 95 χρονών και ακριβώς τώρα δουλεύω αλλά γιατί να φύγει ο άνθρωπος στα πενήντα, στα πενηνταπέντε ή στα εξήντα; Όταν το προσδόκιμο της ηλικίας ανεβαίνει δραματικά, θα ανεβεί και η εργασία. Σήμερα το μεγάλο πρόβλημα της ανθρωπότητος είναι η τρίτη ηλικία, οι άνθρωποι που δεν πεθαίνουν. Δεν πεθαίνουμε, δυστυχώς, νωρίς κι από εκεί και πέρα επιβαρύνουμε την κοινωνία δυσανάλογα. Άρα θα δουλέψουν περισσότερο αυτοί που είναι ζωντανοί για να καλύψουν αυτές τις δαπάνες. Κι όποιος πάει κόντρα στην πραγματικότητα υφίσταται τις συνέπειες που είναι η οικονομική κατάρρευση.''

Μοιάζει με τα ηχητικό μοντάζ που ακούμε σε σατυρικές εκπομπές τύπου ''Ελληνοφρένεια'' αλλά δεν είναι. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ εντόπισε το πρόβλημα της ανθρωπότητας στο ότι δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας και επιβαρύνουν έτσι τις οικονομίες.

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...