Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥ ΒΟΔΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.


Χιλιάδες τόνους ύποπτου βοδινού κατάσχεσαν στην Ολλανδία
Πενήντα χιλιάδες τόνους βοδινού κρέατος κατέσχεσαν οι αρχές στην Ολλανδία, υπό το φόβο ότι μπορεί να περιέχει κρέας αλόγου.

Την εντολή έδωσε η Αρχή Ασφάλειας Καταναλωτικών Αγαθών και Τροφίμων της χώρας, λόγω αδυναμίας να εντοπιστεί η ακριβής προέλευση του κρέατος.

Οι προμηθευτές είναι δύο ολλανδικές εταιρείες εμπορίας κρεάτων, που διένειμαν το συγκεκριμένο κρέας σε 130 επιχειρήσεις στην Ολλανδία και 370 στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο εκπρόσωπος της Αρχής Ασφάλειας Καταναλωτικών Αγαθών και Τροφίμων της Ολλανδίας, Μπένο Μπρούγκιγκ δήλωσε ότι το κρέας κατέληξε σε ολόκληρη την Ευρώπη και έχει στο μεγαλύτερο του μέρος καταναλωθεί και ότι θα κατασχεθεί ό,τι έχει απομείνει από αυτή την ποσότητα.

Οι ελεγκτές ανακάλυψαν στα αρχεία των δύο εταιρειών εμπορίας κρεάτων ότι δεν υπήρχε επαρκής τεκμηρίωση για την προέλευση του κρέατος με σήμανση βοδινού, οπότε δεν θα ήταν δυνατόν να ελεγχθεί αν κατά τη σφαγή των ζώων ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...