Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ - ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.


Αερόσακοι μοτοσικλέτας: Πόσο κοστίζουν και πως λειτουργούν (VIDEO)
Οι αερόσακοι για μοτοσικλετιστές έχουν παρουσιαστεί εδώ και ένα χρόνο, μετά τις απαραίτητες δοκιμές ήρθε η στιγμή να περάσουν στην αγορά. 
To σύστημα αερόσακων που λανσάρει η Dainese ονομάζεται D-Air Street και αποτελείται από ειδικό μπουφάν, γιλέκο με ενσωματωμένους αερόσακους και ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου με αισθητήρες και κοστίζει 2.000 ευρώ.

Οι δύο αερόσακοι του συστήματος προστατεύουν την πλάτη, τον αυχένα, το λαιμό και τον θώρακα του αναβάτη.

Όταν οι αισθητήρες εντοπίσουν ασυνήθιστα βίαιη επιβράδυνση ή μεγαλύτερη από τη μέγιστη δυνατή κλίση τότε ενεργοποιείται το σύστημα.

Οι αερόσακοι φουσκώνουν σε δύο χρόνους από την πλάτη προς το θώρακα και ελαχιστοποιούν τις συνέπειες της σύγκρουσης και της πτώσης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...