Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ TWITTER: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ.


Πανικός στο Twitter: Ανακοίνωσαν εκτόξευση πυραύλου της Β. Κορέας
Τεντωμένα φαίνεται πως είναι τα νεύρα των Ιαπώνων αξιωματούχων, λόγω των απειλών της Πιονγκγιάνγκ, καθώς η πόλη της Γιοκοχάμα ανακοίνωσε στο Twitter την εκτόξευση βορειοκορεατικού πυραύλου, χωρίς να έχει συμβεί ποτέ.

«Εκτόξευση πυραύλου: εδώ πόλη της Γιοκοχάμα. Σύμφωνα με... την ώρα... αναφέρθηκε η εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα. Παρακαλώ δώστε προσοχή στις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις», έλεγε το μήνυμα που εμφανίστηκε το πρωί στις 11:19 τοπική ώρα σε επίσημο λογαριασμό της Γιοκοχάμα στο Twitter.
Πριν διαγραφεί το μήνυμα αυτό, το οποίο είχε ετοιμαστεί εκ των προτέρων σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο και το οποίο ωστόσο απεστάλη κατά λάθος, ακολούθησε ένα άλλο μήνυμα λίγα λεπτά αργότερα, το οποίο ζητούσε συγγνώμη:
 «λάθος πληροφορία. Διορθώνουμε. Παρακαλώ δεχθείτε τη συγγνώμη μας». 
Το δεύτερο μήνυμα αναμεταδόθηκε περίπου 3.000 φορές.
Ο λογαριασμός @yokohama_saigai στο Twitter της πόλης της Γιοκοχάμα χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για να προειδοποιήσει τον πληθυσμό σε περίπτωση κινδύνου, για παράδειγμα στην περίπτωση σεισμού, τυφώνα ή τσουνάμι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...