Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

1 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.


1η Ιουνίου - Ημέρα διεθνούς διαμαρτυρίας ενάντια στην Τρόικα. Rise Up!

Την 1η Ιουνίου γινόμαστε ένα. Άνθρωποι στον αγώνα ενάντια στη λιτότητα και την τρόικα, και απαιτούμε μια πολιτική και οικονομική αλλαγή για το μέλλον. Ενωμένοι άνθρωποι ενάντια στην Τρόικα!

Κάθε ένας από εμάς, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη, σε κάθε νοικοκυριό, αισθάνεται τα μέτρα και τις πολιτικές που καταρρίπτουν τη δημοκρατία και τα δικαιώματα που κατακτήθηκαν εδώ και δεκαετίες. Τα μέτρα αυτά έχουν προκαλέσει μαζική ανεργία σε όλη την Ευρώπη, ιδιωτικοποιώντας οτιδήποτε μπορεί να παράξει κέρδος και να καταστήσει κάθε είδους κυριαρχία, είτε λαϊκή, κοινωνική ή οικονομική, ένα αστείο. Όλο αυτό έχει γίνει κάτω από τη συνεχή προπαγάνδα της "εξωτερικής βοήθειας". Είναι επείγουσα ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον ισχυρό αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Για όλους τους πολίτες, με ή χωρίς κόμμα, με ή χωρίς δουλειά, με ή χωρίς ελπίδα, λέμε: Ενωθείτε! Ξεσηκωθείτε! Για όλες τις πολιτικές οργανώσεις, τα κοινωνικά κινήματα, τα συνδικάτα, τα κόμματα, άτυπες ομάδες, λέμε: Ενωθείτε! Ξεσηκωθείτε!

Ας τους δώσουμε μια πρώτη Ιουνίου που δε θα ξεχάσουν ποτέ!















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...