Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ADELE!

Click on the slide!
Μπορεί η ίδια να μην πήρε το πολυπόθητο βραβείο ερμηνείας, όμως η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί πήρε το Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες!
Η ταινία του Τυνήσιου Αμπτελατίφ Κεσίς «La Vie d' Adele»με πρωταγωνίστρια την ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος, κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο 66ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.
Στη σκηνή κλήθηκε ο σκηνοθέτης για να παραλάβει το βραβείο αλλά και οι δύο πρωταγωνίστριες, η Εξαρχόπουλος και η Λέα Σεϊντού, οι οποίες ξέσπασαν σε κλάματα από τη συγκίνηση.

Το διάρκειας τριών ωρών φιλμ του Κεσίς κέντρισε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης με τις εκτενείς σκηνές σεξ, αλλά γοήτευσε και το κοινό και τους κριτικούς με την ιστορία του.

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος υποδύεται ένα κορίτσι 15 ετών που η ζωή του αλλάζει όταν ερωτεύεται μια μεγαλύτερη γυναίκα την οποία παίζει η Σεϊντού.

«Αυτό το έργο είναι γεμάτο από τη γαλλική νεολαία, που μου έμαθε πολλά για το πνεύμα της ελευθερίας» δήλωσε ο Κεσίς, ενώ ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «αυτό το φιλμ είναι μια σπουδαία ιστορία έρωτα που μας έκανε όλους μας να νοιώσουμε τιμή που προσκληθήκαμε να τη δούμε».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...