Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;


ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ.
H στερεοτυπική απεικόνιση των ιντερνετικών τρολ μου θύμισε την περιγραφή που έκανε η Λώρη Κέζα σε μια συνέντευξη που μου είχε δώσει:
     Στο ίντερνετ σου έχουν επιτεθεί διάφοροι - κυρίως ανώνυμα. Πώς ένιωσες την πρώτη φορά όταν διάβασες ανώνυμα σχόλια για σένα; Πώς νιώθεις τώρα; 
  -Το πρώτο σχόλιο σε μπλογκ έγραφε ότι είμαι «ανύπαρκτο πρόσωπο». Κατάλαβα αμέσως πόσο ανυπόληπτο είναι όλο αυτό το ανώνυμο, κακεντρεχές σύμπαν. Κάποιες φορές ενοχλήθηκα αλλά τώρα δεν τα διαβάζω καν. Είναι χάσιμο χρόνου.
 Εν τω μεταξύ έχω φτιάξει στο μυαλό μου την εικόνα του ανώνυμου υβριστή: είναι χοντρός, βλογιοκομμένος, με πιτυρίδα και βρομοκοπάει μπαγιάτικο σπέρμα από τους επαναλαμβανόμενους αυνανισμούς στοyouporn.  



ΠΗΓΗ... http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...