Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.


Αντιπροσωπεία από νέους των Προμάχων, μετέβη στη Θεσσαλονίκη το Μ.Σάββατο, και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για να παραλάβει το Άγιο Φως, που ταξίδεψε από τα Ιεροσόλυμα και τον Πανάγιο Τάφο.
Μετά την παραλαβή του φωτός, οι νέοι του χωριού το μετέφεραν και με ασφάλεια το παρέδωσαν στην επιτροπή του Ιερού ναού Αγίου Δημητρίου   για να μοιραστεί στους πιστούς  από τον ιερέα το βράδυ της Ανάστασης και να φωτίσει τις ψυχές όλων των χριστιανών.
Αξιοσημείωτο στην όλη ενέργεια, η ταπεινοφροσύνη των παιδιών, τα οποία μας παρακάλεσαν πάρα πολλές φορές να μην αναφέρουμε τα ονόματά τους, πράγμα που σεβαστήκαμε.
Ευχόμαστε το Άγιο φως, που μετέφεραν με ευλάβεια, να φωτίζει τα βήματά τους.




1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...