Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ


Στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο Γιώργος Καρασμάνης στη Βουλή στις 26-03-2013, σχετικά με το χρόνο καταβολής από τον ΟΠΕΚΕΠΕ των οφειλόμενων σε αγρότες και κτηνοτρόφους πρόσθετων ενισχύσεων προηγούμενων ετών, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρης έδωσε την παρακάτω απάντηση:

« Η καταβολή των Άμεσων Ενισχύσεων και λοιπών Καθεστώτων για το έτος 2012προγραμματίζεται έως τις αρχές Μαΐου 2013, με καταληκτική ημερομηνία, σύμφωνα με τη ενωσιακή νομοθεσία, την 30η – 06- 2013.
Όσον αφορά για την καταβολή ενισχύσεων προηγούμενων ετών, ο ΟΠΕΚΕΠΕ αξιολογεί εκκρεμότητες στις πληρωμές για τα προηγούμενα έτη και προχωρεί σταδιακά στη χορήγησή τους, ανάλογα με το αποτέλεσμα των αξιολογήσεων. Ήδη, στις 23-04-2013 πραγματοποιήθηκε η πληρωμή ενιαίας ενίσχυσης για το έτος 2008, με ποσό 1.782.627,22 ευρώ, που αφορά 8.116 παραγωγούς.
Για την εξισωτική αποζημίωση, οι πληρωμές προηγούμενων ετών θα ολοκληρωθούν μόλις υλοποιηθούν οι προβλεπόμενοι διασταυρωτικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του καθεστώτος Ενιαίας Ενίσχυσης. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των ελέγχων, ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα προβεί στις διαδικασίες πληρωμής, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες προηγούμενων ετών των Μέτρων 211 και 212 της Εξισωτικής Αποζημίωσης, εντός των ορίων των διαθεσίμων και εγκεκριμένων πιστώσεων ».




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ  2013        
  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...