Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.


Τρόμος από το θρύλο της Νύφης στη Φλώρινα
Ο θρύλος της Νύφης του Αγίου Νικολάου φαίνεται πως είναι πραγματικότητα.
Στην Φλώρινα και συγκεκριμένα στην γειτονιά του Αγίου Νικολάου, πριν από πολλά χρόνια και ενώ ήταν έτοιμη να παντρευτεί μια γυναίκα τον αγαπημένο της, αυτός δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Αντιθέτως τον βρήκαν κρεμασμένο το ίδιο βράδυ σε ένα δέντρο πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Από 'κείνη την ημέρα η νύφη, τριγυρνάει στους δρόμους της περιοχής αναζητώντας τον. Μαρτυρίες κατοίκων λένε ότι κάποια βράδια τα σκυλιά της περιοχής αρχίζουν και γαβγίζουν χωρίς λόγο.

Πολλοί έχουν ακούσει το κλάμα της ενώ τριγυρνάει στα στενά της γειτονιάς. Ακόμα και σήμερα αυτόπτες μάρτυρες λένε πως έχουν ακούσει το κλάμα της και την έχουν δει να γυρίζει από δρόμο σε δρόμο. Μια παρέα νεαρών εδώ και αρκετές μέρες προσπαθεί να βρει λύση σ' αυτό το μυστήριο που απασχολεί τους κατοίκους της Φλώρινας, κάνοντας βραδυνές βόλτες γύρω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με τα παιδιά αυτά, η νύφη, υπάρχει και συνεχίζει να ψάχνει τον κρεμασμένο άντρα της γυρνώντας από δρόμο σε δρόμο

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...