Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΈΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Έπεται και συνέχεια...
Πίστη για την κατάκτηση του τίτλου μετά τον θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Το πιο μεγάλο βήμα έγινε, αλλά η αποστολή δεν ολοκληρώθηκε. Ο Ολυμπιακός κάνοντας την κορυφαία φετινή του εμφάνιση, για πολλούς ίσως το καλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του, κατατρόπωσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 69-52 και έκλεισε τα στόματα των Ρώσων που ζητούσαν εκδίκηση και σχεδίαζαν τρόπους να την πανηγυρίσουν. Αντ’ αυτών, η ομάδα των 35 εκατ. ευρώ, των σούπερ σταρ, του αήττητου σε ημιτελικά Ευρωλίγκας Έτορε Μεσίνα, των περισσότερων ψηλών και του μεγαλύτερου κινήτρου νικήθηκε κατά κράτος από τον Ολυμπιακό των 10 εκατ. ευρώ, των νεαρών του παικτών, του πρωτάρη σε τέτοιο επίπεδο Μπαρτζώκα, του «κοντού» Χάινς και που δεν κατέβηκε στο Final 4 ως αουτσάιντερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας με αποφασιστικότητα πρωταθλητή Ευρώπης, με όπλο το καθαρό μυαλό, την προσήλωση στο εξαιρετικό πλάνο του προπονητή τους, την καταπληκτική άμυνα, αλλά και τα τεράστια αποθέματα ψυχής και ενέργειας, νίκησαν απρόσμενα εύκολα το μεγάλο φαβορί του θεσμού κι έκλεισαν θέση στον έκτο τελικό στην ιστορία τους, αλλά και τρίτο την τελευταία τετραετία. Πλέον έχουν την ευκαιρία να γίνουν η πρώτη ομάδα μετά τη Μακάμπι της διετίας 2004-2005 που κατακτά τον τίτλο για δεύτερη συνεχή χρονιά. Και δεν θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη την Κυριακή (22:00) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία επανάληψη του τελικού του 1995 στη Σαραγόσα.

Αποφόρτιση και προετοιμασία

Μπορεί η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ήρθε απρόσμενα εύκολα, αλλά για να συμβεί αυτό οι παίκτες του Ολυμπιακού σπατάλησαν πολλή ενέργεια. Για το λόγο αυτό κι εν όψει του τελικού της Κυριακής ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του εστιάζουν στην αποφόρτιση της ομάδας. Τόσο σωματικά (έργο που έχει αναλάβει ο γυμναστής Ανδρέας Γκαντζούλης, ο οποίος φαίνεται πως κατορθώνει και πάλι να «φορμάρει» την ομάδα στην κατάλληλη στιγμή της σεζόν) όσο και πνευματικά. Γιατί μετά από μία τόσο ολοκληρωτική εμφάνιση σαν κι αυτή του ημιτελικού ελλοχεύει ο κίνδυνος να «αδειάσει» ψυχολογικά η ομάδα.

Το μενού περιλαμβάνει αποκατάσταση και πολλή ανάλυση του αντιπάλου για σήμερα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού δεν ξεκουράστηκε καθόλου, αφού παρακολούθησε τον δεύτερο ημιτελικό, αποκρυπτογράφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια ανέλυσε (αν και μία προεργασία είχε γίνει από την Αθήνα) το παιχνίδι της για να το παρουσιάσει στους παίκτες. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί το βράδυ στην «O2 Arena», ενώ το μεσημέρι επέλεξε η ομάδα της Ρεάλ. Στις 14:45 έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Γιώργος Πρίντεζης θα εκπροσωπήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ οι Πάμπλο Λάσο και Φελίπε Ρέγες τη Ρεάλ.

Πηγή: sport-fm

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...