Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η "ΚΑΤΑΡΑ" ΤΟΥ ΜΑΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.


Δυο εικοσιτετράωρα δυνατού ανέμου, του γνωστού "Μπαχοβίτη", ήταν ικανά να διαλύσουν τους κόπους και τον μόχθο όλης της χρονιάς για τους παραγωγούς κερασιών των Προμάχων.
Ο δυνατός άνεμος, που έπνεε χθες και συνεχίζει και μέχρι αυτή την ώρα,σκόρπισε όλη την παραγωγή των πρώιμων κερασιών, ενώ  έχει χτυπήσει και τις άλλες ποικιλίες, σκορπώντας απογοήτευση στους κατοίκους.

Πριν από δυο μέρες , όλοι ήταν ευχαριστημένοι από την προσδοκώμενη απόδοση, καθώς όλα τα δέντρα ήταν κατάφορτα από κεράσια και οι περισσότεροι προγραμμάτιζαν να ξεκινήσουν τη συγκομιδή από την εβδομάδα, που διανύουμε. Δυστυχώς οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν από τα στοιχεία της φύσης, τα οποία χτύπησαν την παραγωγή, την οποία κατέστρεψαν ολοκληρωτικά.
Ήταν μια μεγάλη ελπίδα για τους κατοίκους, ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης θα έπαιρναν μια βαθειά ανάσα, από τα έσοδα της παραγωγής τους, αλλά δυστυχώς τα πράματα πήγαν στραβά.
Αναμένουμε τώρα  να δούμε τα αντανακλαστικά και την αντίδραση των υπευθύνων για την όσο το δυνατόν συντομότερη εκτίμηση των ζημιών και την ακόμα συντομότερη αποζημίωση, που θα δικαιούται ο κάθε παραγωγός.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...