Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.


18 Ιουνίου 2013.
Περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα παρατηρούνται τις τελευταίες τρεις βραδιές στον ουρανό των Προμάχων.
Πρόκειται για ένα φωτεινό ουράνιο σώμα το οποίο κάνει την εμφάνισή του κάθε βράδυ την ίδια ακριβώς ώρα.
Συγκεκριμένα το έντονα φωτεινό αντικείμενο, εμφανίζεται κάθε βράδυ στις 23.30-24.00 πάνω από τον ορίζοντα του όρους Πέτερνικ  και κάνει μια πορεία βορειοανατολικά προς την κορυφή Κουφίλ.
Στην συνέχεια διασχίζει προς τα νότια το χωριό κάνοντας μια πορεία χωρίς συγκεκριμένη ταχύτητα και φτάνει μέχρι το σημείο νότια της μονής Αγίου Ιλαρίωνα, όπου και εξαφανίζεται χάνοντας διαδοχικά το έντονο φως του.
Πολλοί κάτοικοι έχουν παρατηρήσει το άγνωστο φωτεινό αντικείμενο, όπως κι εμείς, και προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το τί μπορεί να είναι, αφού δεν είναι ούτε αεροπλάνο, ούτε και ελικόπτερο.
Οι περισσότερες απόψεις συγκλίνουν στο να είναι κάποιος δορυφόρος χαμηλής τροχιάς, αλλά η πορεία και η πολύ περίεργη ταχύτητα που κινείται, προκαλούν πολλές απορίες και δίνουν έναυσμα για πολλά συνομωσιολογικά σενάρια.
Αν απόψε το βράδυ είστε στο χωριό, ρίξτε το βλέμμα σας ψηλά προς τα βορειοδυτικά και θα γίνετε κι εσείς μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου, που αν μη τι άλλο δίνει αφορμή για μεγάλες συζητήσεις.

2 σχόλια :

na simiothi oti proipirkse kai i ptosi meteoriti pou fanike kai mia prasini lampsi stin idia perioxi

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...