Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΥΝΟΡΑ.

Ο Ιερώνυμος ύψωσε την ελληνική σημαία στα ελληνοσκοπιανά σύνορα
Ακριτικές περιοχές του Κιλκίς επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Συγκεκριμένα ο Μακαριότατος,  επισκέφθηκε τις παλαιές κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως συνοδευόμενος από τους Μητροπολίτες Κιλκισίου Εμμανουήλ, Παροναξίας κ. Καλλίνικο και τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου Διαυλείας κ. Γαβριήλ.

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου ξενάγησε τον κ. Ιερώνυμο στις παλαιές κατασκηνώσεις που χρησιμοποιούνται από την Μητρόπολη ως χώρος φιλοξενίας ζώων, όπως άλογα, κατσίκια, ελάφια και άλλα.
Ο κ. Ιερώνυμος φανερά ευδιάθετος πλησίασε και τάισε ο ίδιος τα ζώα από κοντά όπως και η συνοδεία του.

Αμέσως μετά, μετέβη στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα, στην λίμνη Δοϊράνη και επισκέφθηκε το φυλάκιο του Ελληνικού Στρατού όπου έγινε δεκτός από τους στρατιωτικούς. Εκεί ύψωσε την ελληνική σημαία στο φυλάκιο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...