Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ.


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας  προσκαλούμε να έλθετε  στην τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας (άρθρο 67 του Ν.3852/2010), που θα γίνει στο  Δημοτικό  Κατάστημα  Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου, την  25η του μηνός  Ιουνίου,  έτους  2013, ημέρα  Τρίτη     και ώρα  20:30   (8:30 μ.μ.),  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

                              ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1ο:
Έγκριση  της αριθμ. 34/2013  απόφασης του Δ.Σ.  του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης (ΚΕ.Κ.Π.Α.) Δήμου Αλμωπίας, που αφορά  την έγκριση του απολογισμού του Ενιαίου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού (ΕΔΠΣ)  του πρώην Δήμου Αριδαίας, από 1-1-2011 έως και 24-5-2011.

 2ο:
Έγκριση της αριθμ. 35/2013  απόφασης του Δ.Σ.  του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης (ΚΕ.Κ.Π.Α.) Δήμου Αλμωπίας, που αφορά  την έγκριση του οικονομικού απολογισμού του ΚΕ.Κ.Π.Α., από 1-1-2012 έως και 31-12-2012.

3ο:
Έγκριση  διενέργειας προμηθειών εργαλείων άρδευσης.

4ο:
Επαναφορά προσαυξήσεων λόγω απώλειας ρύθμισης βάση της ΚΥΑ 20124/2012.

 5ο:
Μερική τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έργων  και  αναμόρφωση  του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2013.

6ο:
Κατανομή  ΣΑΤΑ. 

7ο:
Πλαίσια Δράσεις  (Δήμου Αλμωπίας, ΚΕΚΠΑ).

8ο:
Έγκριση ποσοτολογίου τροφίμων που εφαρμόζεται στη  Μαθητική Εστία Αριδαίας.

9ο:
΄Εγκριση σχεδίου εσωτερικού πλαισίου λειτουργίας της  Μαθητικής Εστίας Αριδαίας.

10ο:
Τροποποίηση – αναδιατύπωση της  αριθμ. 23/2013  απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου,  με  θέμα  «Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Αλμωπίας».

 11ο:
Απευθείας ανάθεση προμήθειας οικοδομικών υλικών.


12ο:
Εισήγηση Εκτελεστικής Επιτροπής προς το Δ.Σ., της ΄Εκθεσης τελικού απολογισμού των  Ετήσιων Προγραμμάτων   Δράσης  του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2012.


13ο:
Αίτηση της κ. Καραπάνου Παντελίτσας συζ. Χρήστου,  για παράταση της μίσθωσης των Δημοτικών κατασκευών – ευκολιών δασικής αναψυχής στην περιοχή «ΔΑΣΑΚΙ» Αριδαίας.

14ο:
Αίτηση της κ. Πατσίδου Πετρινής του Γεωργίου, για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στο κατάστημα της «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», που βρίσκεται στον  Εξαπλάτανο.

15ο:
Αίτηση της κ. Τσόρπα Μαριάνθης  του Σωτηρίου, για καταβολή εξόδων κηδείας του συζύγου  της, λόγω οικονομικής αδυναμίας. 

16ο:
Αντικατάσταση υδρονομέων της Δ.Κ.  Αριδαίας και της  Τ.Κ.  Γαρεφείου,  λόγω παραίτησης.


17ο:
Αντικατάσταση της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης (ΚΕ.Κ.Π.Α.) Δήμου Αλμωπίας.


       Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...