Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΥΛΟΤΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.


ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΥΛΟΤΟΜΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ανάστατοι είναι οι υλοτόμοι της Αλμωπίας , αφού , αυτοί τελικά είναι τα θύματα του εμπρησμού των τριών αυτοκινήτων  του Δασαρχείου και πληρώνουν τη νύφη, γιατί οι υπάλληλοι του Δασαρχείου δεν μπορούν να μετακινηθούν και σταματάν οι υλοτομίες .Το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε, απασχόλησε την συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης ο Δασάρχης Αριδαίας Νικόλαος Μέντης με εκπροσώπους υλοτόμων στο Δασαρχείο.

Ο δασάρχης αναφέρθηκε στο χρονικό του εμπρησμού των αυτοκινήτων και τις νόμιμες ενέργειες που έκανε για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών .
Αναφέρθηκε ακόμα στις ενέργειες που έγιναν ώστε να λυθεί άμεσα , έστω και προσωρινά το πρόβλημα με την παραχώρηση αυτοκινήτων από γειτονικά δασαρχεία. Πήρε την δέσμευση από τα δασαρχεία Εδεσσας ΄και  Γουμένισσας για την παραχώρηση ενός αυτοκινήτου. Ο Δήμος Αλμωπίας δια του Αντιδημάρχου Τάσου Θεοδωρίδη που ήταν παρών , δεσμεύτηκε να παραχωρήσει προσωρινά ένα αυτοκίνητο αφού προηγηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες .

Ο δασάρχης ενημέρωσε ακόμα τους υλοτόμους ότι ζήτησε κονδύλια , έτσι ώστε το Δασαρχείο να προβεί στην αγορά αυτοκινήτων , έστω και μεταχειρισμένων τα οποία υπάρχουν στην αγορά σε πολύ καλή κατάσταση και προσιτές τιμές.
Εμφανίστηκε κάπως δυσαρεστημένος , επειδή δεν υπήρξε καμία καταδίκη του εμπρησμού από την πλευρά τους. Οι υλοτόμοι δήλωσαν απερίφραστα ότι τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες και θίγουν πρώτα τους ίδιους .

Δήλωσαν ακόμα, ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος και πρόκειται σύντομα να προβούν και σε δυναμικές κινητοποιήσεις για να βρεθεί άμεση και μόνιμη λύση . Αποφάσισαν να συναντηθούν με τον γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας και να ζητήσουν την άμεση συνδρομή του στο πρόβλημα.
Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας Γιάννης Στεφανίδης , δήλωσε ότι διαθέτει τα οχήματα του Συλλόγου για την εξυπηρέτησή τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορούσε να γίνει  δεκτό για νομικούς λόγους όπως είπε ο δασάρχης. 




ΠΗΓΗ...http://aridaia-gegonota.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...