Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.


- Σε ικανοποιητική κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του κοινοτικού γυμναστηρίου "ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ" , ύστερα από το γερό "λίφτινγκ", που του έκαναν οι φροντιστές του. Ήδη ο νέος χλοοτάπητας άρχισε να φυτρώνει, και με την συνεχή φροντίδα, οι υπεύθυνοι ευελπιστούν να γίνει ένας από τους ωραιότερους και καταλληλότερους του ομίλου.



- Παρά την καλοκαιρινή απραξία, οι διοικούντες του συλλόγου δεν επαναπαύονται και βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές της περιοχής, με σκοπό την όσο το δυνατόν  καλύτερη κάλυψη των κενών της ομάδας. Μάλιστα πηγές μας ανέφεραν, ότι χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε "μυστικός δείπνος"  σε γνωστή ταβέρνα της Σωσάνδρας, στον οποίο εντοπίστηκαν ο πρόεδρος Αλέξης Νάνος, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Δήμπαλας και ένας ποδοσφαιριστής που η ανακοίνωση του ονόματός του θα προκαλέσει πολλά σχόλια.


-Παρόντες και φέτος στην ομάδα τα "βαριά χαρτιά" Δημήτρης Άτζος, Λάρυ Μούγιος και φυσικά ο κάπτεν  Γιώργος Αμπάρης που με την πολύτιμη εμπειρία τους , προβλέπεται να συζητηθούν πολύ αυτή την περίοδο.


- Όπως όλα δείχνουν ο δεινός στράικερ και πρώτος σκόρερ του ομίλου με 34 γκολ Γιώργος Νάνος, θα παραμείνει και φέτος στην ομάδα και θα βοηθήσει τα μέγιστα στο δύσκολο έργο του συλλόγου.Σε μια κατ ιδίαν συνομιλία, που είχαμε, ο πανύψηλος σέντερ φορ μας εκμυστηρεύτηκε ότι σκοπός για φέτος θα είναι το πλασάρισμα της ομάδας στην πεντάδα της βαθμολογίας και όσον αφορά τον ίδιο, να μπορέσει να ξεπεράσει το περσινό του ρεκόρ στα τέρματα. Επίσης θα δοθεί έμφαση στο να αναδειχτούν οι νεότεροι ποδοσφαιριστές και να πάρουν μια γερή γεύση από το δυνατό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες.


- Δεν επαναπαύονται ούτε στιγμή οι νεότεροι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου Γιώργος Ρατσίτσκας, Νίκος Νάνος ,Στελής Σατζάκης, Γιάννης Χατζής  και Χρήστος Κωστινάς, ο οποίοι σχεδόν κάθε μέρα ασχολούνται με την διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης, ασχολούμενοι είτε με το μπάσκετ είτε με την ποδηλασία. Έχοντας επίγνωση της δύσκολης σεζόν που είναι προ των πυλών, δεν χαλαρώνουν και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στην βασική ενδεκάδα.

- Σκέψεις επικρατούν για την επανάληψη του περσινού πάρτι στο "ΦΡΑΓΜΑ" ,μετά τον θρίαμβο που επιτεύχθηκε. Οι υπεύθυνοι σχεδιάζουν για ένα καυτό διήμερο που θα στιγματίσει την καλοκαιρινή διασκέδαση. Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εκτός από τους πολλούς dj s , φέτος θα υπάρχει και ζωντανή μουσική. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου βρίσκεται σε συχνές επαφές με μάνατζερς για να κλείσει "δυνατά" ονόματα.

- Σε εντατικούς αθλητικούς ρυθμούς κινείται και ο αγαπημένος της κερκίδας Γιάννης Προίκος "φουρτούνας", διατηρώντας πάντα την άψογη φυσική κατάσταση και δεν επαναπαύεται ποτέ, παρά τους πολλούς πειρασμούς από αιθέριες υπάρξεις που δέχεται συνεχώς. Όπως μας δήλωσε ο ίδιος θα παραμείνει στους στόχους του, που είναι το να δώσει το 100% των δυνάμεών του για την ομάδα και να βοηθήσει όσο μπορεί στην δύσκολη περίοδο που έρχεται.

- Μεγάλα σχέδια έχουν οι πυρήνες των φανατικών οπαδών του συλλόγου για την ερχόμενη σεζόν, μιας και θα χρειαστεί μεγαλύτερη κινητοποίηση και σε μακρινότερος αποστάσεις. Οι ηγέτες και οργανωτές του πυρήνα Ι.Μ. και Ν.Α. προσανατολίζονται στο να κλείσουν συμφωνία με τουριστικό γραφείο για τη ναύλωση λεωφορείου, για την μεταφορά των οπαδών. Επίσης σχεδιάζουν την προμήθεια καινούριων πανό και διαφόρων λαβάρων και σημαιών της ομάδας, ώστε η έδρα του συλλόγου να γίνει η πιο καυτή του ομίλου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...