Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΜΑΥΡΕΣ ΟΧΙΕΣ ΣΕ ΑΥΛΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Μαύρες οχιές εισβάλουν στις αυλές των σπιτιών
Με τον φόβο ζουν καθημερινά οι κάτοικοι που τα σπίτια τους είναι χτισμένα στις παρυφές του Σέιχ Σου, μόλις 500 μέτρα από το τούνελ, στην περιοχή Κωνσταντινουπολίτικα, αφού κάθε τόσο βλέπουν... μαύρες οχιές να εισβάλουν στις αυλές τους.
Οι συχνές εμφανίσεις των ερπετών προκαλούν τεράστιο πρόβλημα στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν βήμα χωρίς τον φόβο των απρόσκλητων επισκεπτών.
Εφιαλτικές είναι κυρίως οι μεσημβρινές ώρες, όταν οι μαύρες οχιές κατεβαίνουν στις αυλές των σπιτιών προκειμένου να αναζητήσουν δροσιά! Οι κάτοικοι του Σέιχ Σου, που φοβούνται κυρίως για την ασφάλεια των παιδιών τους, εκτιμούν ότι η εμφάνιση των επικίνδυνων ερπετών προέκυψε από γόνους που άφησαν φυσιολάτρες, με σκοπό τον πολλαπλασιασμό τους μέσα στο δάσος.
Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση για βοήθεια αφού, όπως λένε, ζουν τρομακτικές στιγμές: «Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Ακούμε τους σκύλους να γαβγίζουν και μετά ακούμε το σύρσιμο των φιδιών μέσα στις φυλλωσιές. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βιώνουμε...»



ΠΗΓΗ...http://www.newsbomb.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...