Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.



ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑ.

Η ησυχία δεν ταιριάζει σε όλους. Η ηρεμία δεν είναι για όλους. Είναι μια κάστα ανθρώπων που θέλουν να ζουν στο κόκκινο. Είναι εθισμένοι στο πάθος. Στο λάθος. Στο κυνήγι. Στην διεκδίκηση. Τζογάρουν. Παίζουν στα ζάρια τη ψυχή τους. Για ποιο λόγο; Μα για το παιχνίδι φυσικά. Είναι κάποιοι που ξενυχτάνε χωρίς λόγο και σκοπό. Έτσι. Γιατί γουστάρουν. Βγαίνουν στο δρόμο μετά τις δυο το βράδυ, καπνίζουν και στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό.
   Είναι κάποιοι που θέλουν ένταση. Να χτυπάει η αδρεναλίνη τέρμα. Ζουν τη στιγμή με όλες τις αισθήσεις τους. Σαν να είναι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής τους. Βάζουν φωτιά. Καίγονται μέσα στις φλόγες. Είναι τόσο διασκεδαστικά στην κόλαση. Για αυτό λοιπόν, κάψε με.
 Η πραγματική έκσταση είναι όταν ακουμπάς στον πάτο της ψυχής σου. Μέσα από τον πόνο ανακαλύπτεις ποιος είσαι. Ποιος θες να είσαι. Σε τι μπορείς να μεταμορφωθείς. Ποια είναι τα όρια σου. Ναι, ναι ξέρω. Τραυματικά παιδικά χρόνια, ορισμοί ψυχολογίας και άλλα τέτοια. Είμαι εξ επιλογής για δέσιμο. Να ζω σε μια αποστειρωμένη πραγματικότητα; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Προτιμώ τα χαμηλά πατώματα και τα ψηλοτάβανα δωμάτια για να μπορώ να τα γεμίζω πάθη, αναστεναγμούς, δάκρυα, φωνές, γέλια. Λες και έχω δεύτερη ζωή να ζήσω.
 Είναι κάποιοι που δεν γουστάρουν να ζουν με απωθημένα. Δεν το σκάνε όλοι από το παράθυρο. Είναι και κάποιοι άλλοι που βρίσκουν περισσότερο φως στο σκοτάδι. Κλαίνε πολύ. Αγαπάνε δυνατά. Βρίζουν ακόμα πιο πολύ. 
  Ανεβαίνουν σε ταράτσες και κάθονται μέχρι να ξημερώσει. Περπατάνε ξυπόλυτοι, φοράνε συνέχεια τσαλακωμένα ρούχα, γράφουν ασταμάτητα, γεμίζουν τον τόπο λέξεις, τα χέρια τους είναι γεμάτα κάρβουνο και μπογιές.
 Είναι κάτι άνθρωποι που για μια στιγμή πάθους χρωματισμένη και με λίγο λάθος θα μπορούσαν να μεταμορφωθούν σε οτιδήποτε. Μη με ρωτάς αν είμαι μια από αυτούς.
 Μη με ρωτάς γιατί. Έτσι είμαι.. Ξημέρωσε..



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...