Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ.

"Τσουχτερό" πρόστιμο από την ΕΕ, κλείνει άρον-άρον χωματερή στη Νάουσα
Ότι δεν έκανε τα τελευταία δύο χρόνια ο δήμος Νάουσας, να κλείσει δηλαδή την χωματερή στη θέση "Πλακένια", το πέτυχε η εισήγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για επιβολή "τσουχτερού" προστίμου.

Η ΕΕ απέστειλε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης εισήγηση για πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ την ημέρα στο δήμο Νάουσας, καθώς αν και ο τελευταίος ήταν υποχρεωμένος να μεταφέρει τα σκουπίδια σε ΧΥΤΑ όμορου δήμου, δεν το έκανε ποτέ.

Τουλάχιστον μέχρι τώρα, αφού η εισήγηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αναστάτωση στο δήμο Νάουσας. Μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης (04/06) πραγματοποιήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο αποφασίστηκε να κλείσει άρον-άρον η χωματερή.

Τα απορρίμματα θα μεταφερθούν στον ΧΥΤΑ Έδεσσας, κάτι που πρόκειται να αυξήσει τα τέλη καθαριότητας κάθε σπιτιού περίπου κατά δύο ευρώ τον μήνα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...