Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ...


altΦρίκη: Ομαδικός βιασμός Ιρακινής από Αμερικανούς στρατιώτες μέσα στην φυλακή...
Oταν εισβάλλεις σε μία χώρα και την μεταχειρίζεσαι όπως μεταχειρίστηκαν οι Αμερικανοί στρασιτώτες την Ιρακινή της φωτογραφίας, ε, μετά μην απορείς αν σου σκάνε IED's "στα μούτρα".

Πραγματικά ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες ομαδικου βιασμού Ιρακινής από τέσσερις Αμερικανούς στρατιώτες οι οποίες διέρρευσαν στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

H ύπαρξη τέτοιων φωτο-άλμπουμ είναι γνωστή, αλλά έχουν θαφτεί στα υπόγεια του Πενταγώνου και ο Μ.Ομπάμ πήρε πίσω την απόφασή του να δημοσιοποιηθούν, γιατί "Θα αυξανόταν ο κίνδυνος που διατρέχουν οι Αμερικανοί στρατιώτες στο εξωτερικό". 
Τι να πει κανείς; Αν κάνουν αυτά οι Αμερικανοί στο Ιράκ, τότε εξηγείται γιατί δεν αντιδρούν στις σφαγές των Χριστιανών στην Συρία και τους βιασμούς χιλιάδων Χριστιανών γυναικών από τους ισλαμιστές στην Συρία.

Να ελπιζουμε ότι έχουν συλληφθεί και τιμωρηθεί τα εν λόγω αμερικανικά κτήνη γιατί σίγουρα δεν αποτελούν τον κανόνα στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Ετσι, τουλάχιστον, θέλουμε να πιστεύουμε.

alt



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...