Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.


Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον αθλητή με αναπηρία Βαγγέλη Νίκου για τη διάκρισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Η δύναμη ψυχής του Βαγγέλη δείχνει ότι δεν υπάρχουν όρια στις ανθρώπινες δυνατότητες

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τον αθλητή Βαγγέλη Νίκου και τον συνεχάρη για τις επιτυχίες του κατά την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για άτομα με αναπηρία στον Σχοινιά. Το πρωτάθλημα προκηρύχθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Το 2010 ο Βαγγέλης είχε ένα σοβαρό ατύχημα το οποίο προκάλεσε σοβαρές βλάβες στα πνευμόνια και στην του σπονδυλική στήλη. Η καλή φυσική του κατάσταση και ο αθλητισμός με τον οποίο ασχολούνταν, τον βοήθησαν να επιβιώσει και στην συνέχεια να αντιμετωπίσει με πολύ καλά αποτελέσματα τις δυσκολίες της αποκατάστασης. Με το χειρίλατο ποδήλατο, το οποίο έφερε από την Αμερική, ασχολήθηκε αρχικά ερασιτεχνικά και πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να γίνει το άθλημά του. Εγγράφηκε στον Αθλητικό Σύλλογο «ΤΑΛΟΣ» της Κρήτης και ξεκίνησε τις προπονήσεις με τον Προπονητή του Συλλόγου  κ. Γεώργιο Βαρβεράκη, στο Ηράκλειο και στην Έδεσσα.

Κατά την συμμετοχή του στους Πανελλήνιους Αγώνες του Σχοινιά κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια, καλύτερου χρόνου και αντοχής και εξασφάλισε τις προϋποθέσεις για την ένταξή του στην Εθνική Ομάδα. Κατά τη διάρκεια της οργάνωσης, αθλητές του Σύλλογου «ΤΑΛΟΣ» κατέκτησαν 16 χρυσά μετάλλια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνεχάρη τον αθλητή και τόνισε ότι αισθάνεται περήφανος για τις διακρίσεις του και για την απίστευτη θέληση την οποία έχει. Ευχήθηκε καλή συνέχεια στο προπονητικό του πρόγραμμα και τόνισε τη σημασία που έχει η πολιτεία να βρίσκεται κοντά στους αθλητές με αναπηρία και στην εξασφάλιση των κατάλληλων υποδομών για την προετοιμασία τους.


Ο Βαγγέλης αναφέρθηκε στα ευεργετήματα του αθλητισμού και ευχαρίστησε εκτός από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τον προπονητή του κ. Γεώργιο Βαρβεράκη και τον Αθλητικό Σύλλογο για άτομα με αναπηρία «ΤΑΛΟΣ» για την σημαντική υποστήριξή τους στην προπόνηση και κατά την συμμετοχή του στους αγώνες.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...