Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΛΚΟΣ ΣΤΑ "Π.Ν."


Με τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο επιθετικό του Α.Σ. Πρόμαχοι Δημήτρη Σέλκο συνομιλήσαμε, μεσούντος του καλοκαιριού και εν αναμονή της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας.
Ο Δημήτρης την σεζόν, που μας πέρασε έπαιξε σαν βασικό δεξί χαφ και με τις επιτυχημένες του εμφανίσεις, άφησε πολλές ελπίδες και υποσχέσεις, τόσο για την ομάδα, όσο και για την περαιτέρω δική του προσωπική πορεία στον χώρο του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι.

- Ήταν μια δύσκολη περίοδος η περασμένη, αφού η ομάδα μου πρωταγωνιστούσε στον όμιλο και έπρεπε να είμαστε όλοι οι παίκτες σε συνεχή αγωνιστική ετοιμότητα.
Ο προπονητής μου με εμπιστεύτηκα και εγώ κατέβαλα όλες μου τις δυνάμεις για να τον δικαιώσω και να βοηθήσω, όσο μπορώ την ομάδα. Σε αυτό με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου, τους οποίους και ευχαριστώ,
Για την ερχόμενη περίοδο, προετοιμάζομαι από τώρα, προσέχοντας την υγεία μου και διατηρώντας την φυσική μου κατάσταση. Είμαστε σε μεγαλύτερη κατηγορία φέτος, και θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας όλοι, για να πάμε την ομάδα, όσο ψηλότερα γίνεται.
Τα σχέδιά μου είναι να κάνω μια καλή πορεία, η οποία θα με βοηθήσει να προχωρήσω  σε πιο μεγαλύτερες ομάδες και γιατί όχι σε επαγγελματικές.
Πρωταρχικός βέβαια στόχος μας είναι η σταθεροποίηση της ομάδας στον όμιλο  και κατ επέκταση, η ανάδειξη των πολλών νέων παιδιών, που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό  της ομάδας. Γι αυτό και φέτος θα χρειαστούμε την βοήθεια και την στήριξη όλων των φιλάθλων, για να ανεβάσουμε την ομάδα και το χωριό στην θέση που του αξίζει.


Ο Δημήτρης Σέλκος γέννημα-θρέμμα των Προμάχων, προέρχεται από μια κατ εξοχήν ποδοσφαιρική οικογένεια, και οι παλιότεροι θα θυμούνται τον πατέρα του Δήμο, ο οποίος μεγαλουργούσε στις ηρωικές εποχές πριν από δεκαετίες, με την ιστορική μας ομάδα στα πρώτα της βήματα.
Αξιοσημείωτη και η αγωνιστική παρουσία του Δημήτρη για κάποιες περιόδους και στον Εθνικό Αριδαίας, από τον οποίο και μεταπήδησε στον ΑΣ Πρόμαχοι
Σεμνό και φιλότιμο παιδί, ο οποίος μαζί με πολλούς συμπαίκτες του, αποτελούν και ενσαρκώνουν την ελπίδα του συλλόγου για μελλοντικές επιτυχίες.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ!.
ΤΖΑΚ-Δ.ΒΕΣΚΟΣ-ΜΠΟΥΜΠΕΣ-Δ.ΣΕΛΚΟΣ-ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΗΣ-Τ.ΠΕΤΣΚΟΣ-ΑΝΤΕΡΣΟΝ-ΚΑΠΤΑΙΝ-Σ.ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ
-Χ ΜΠΟΓΙΑΣ-Γ.ΚΟΥΣΑΤΑΛΗΣ-Γ.ΡΟΠΚΑΣ-ΓΙΑΤΣΟΣ-ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ-Γ.ΣΕΛΚΟΣ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ-ΜΕΛΕΤΗΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...