Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΚΥΔΡΑ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΣΚΟΥΠΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ !

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ  ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.

Την Πέμπτη 11 Ιούνη στις 8 μ.μ.
    ●  ΣΚΥΔΡΑ – Πλατεία Ελευθερίας ( ΤΑΞΙ  )
    ●  ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - Πλατεία ΕΠΟΝ ( Πεζόδρομος )

     Οι δήθεν «έκτακτες συνθήκες» που επέβαλαν τη λήψη «έκτακτων μέτρων» αποδεικνύονται στην πράξη μόνιμες φέρνοντας νέα άγρια μέτρα για το λαό και επίθεση χωρίς τέλος. Ετοιμάζεται νέα σφαγή και επιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, νέο χτύπημα στους ήδη πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, γοργή επέκταση των απολύσεων στο Δημόσιο, νεες περικοπές σε φάρμακα και στην υγεία.
      Αν δεν τους σταματήσει ο ταξικός αγώνας, η λαική οργή και παρέμβαση, η επίθεση θα αποκτά ταχύτητα. Έρχεται όλεθρος!
      Ετοιμάζουν μισθούς των 350ευρώ χωρίς ασφαλιστικά δικαιώματα. Αυτοί που δήθεν κόπτονται για την ανεργία των νέων απελευθερώνουν τις απολύσεις, φέρνουν νέο τσάκισμα στις αποζημιώσεις των απολύσεων. Oι  μειώσεις στις συντάξεις του ΟΑΕΕ που ετοιμάζουν εδώ και μήνες αποτελεί τον οδηγό για νέες μειώσεις στις συντάξεις του ΙΚΑ.
      Οι εργαζόμενοι να απορρίψουν τις νέες θερινές αξιώσεις της κυβέρνησης-τρόικας και των επιχειρηματικών ομίλων, τα παραμύθια της ανάπτυξης που τηλεοπτικά του σερβίρουν. Η ανάπτυξη που αναφέρουν, δεν αφορά το λαό. Είναι ανάπτυξη του κεφαλαίου και των κερδών του, επομένως βάρβαρη, αντιλαϊκή, απάνθρωπη. Είναι ανάπτυξη που προϋποθέτει την εξαθλίωση και την ανέχεια της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού.

     Μεσσίες και διαχειριστές που υπόσχονται όπως η κυβέρνηση και την πίτα ολάκερη και τον καπιταλιστικό σκύλο χορτάτο είναι το ίδιο πολιτικοί απατεώνες όσο και η κυβέρνηση.

     Το ΠΑΜΕ είχε προειδοποιήσει από νωρίς αλλά και κατά τη διάρκεια των μέτρων, πως αν δεν υψωθεί ένα ισχυρό, αγωνιστικό λαϊκό τείχος στους κλάδους και στους τόπους δουλειάς, η επίθεση δε θα έχει σταματημό. Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν χρέος και καθήκον να συγκρουστούν με τη συνεχόμενη και επικίνδυνη κατρακύλα στις συνθήκες ζωής τους.

Κανένας ανοργάνωτος, κανένας έξω από τη συλλογική δράση, κανένας μόνος του !

 ΟΛΟΙ &  ΟΛΕΣ στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ του ΠΑΜΕ !

  ΣΚΥΔΡΑ - Πλατεία Ελευθερίας ( ΤΑΞΙ  )
         ●  ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - Πλατεία ΕΠΟΝ ( Πεζόδρομος )


Την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΗ στις 8 μ.μ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...