Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ "ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ" (1873μ) Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.


Την Κυριακή 14 Ιουλίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας πραγματοποίησε πεζοπορία από το Αετοχώρι στην κορυφή Καλόγερος ( 1873 μ.) στο Πίνοβο (φωτο). 
Την Κυριακή 21-07-2013, ο σύλλογός μας διοργανώνει πεζοπορία στο Πάϊκο και ανάβαση στην κορυφή "Κανέλα" (Υψώματα - 1114m).
Πρόκειται για μία εύκολη και πανέμορφη διαδρομή σε πλούσιο δάσος από πεύκα, καστανιές και οξυές, με καταπληκτική θέα προς την κορυφή "Γκόλα Τσούκα" στο πρώτο μέρος της διαδρομής και προς την κοιλάδα του Αξιού ανατολικά, στο δεύτερο μέρος. Ιδανική διαδρομή για όσους θέλουν να γνωρίσουν την ομορφιά της ορεινής πεζοπορίας.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη
Συνολική διάρκεια: Περίπου 4 ώρες
Αναχώρηση από τα γραφεία του συλλόγου στην Αριδαία: 07:30
Εκκίνηση πεζοπορίας από το Ελευθεροχώρι: 08:25




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...