Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΒΑΣΕΙΣ: ΑΠΟ 500 ΕΩΣ 1.000 ΜΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ!

Από 500 έως 1.000 μόρια σε Ιατρικές και Πολυτεχνικές σχολές
Ιστορική βουτιά αναμένεται να σημειώσουν οι βάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την επεξεργασία των αποτελεσμάτων στο Υπουργείο Παιδείας.
Χαρακτηριστικό είναι, πως στην ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής που θα γίνει το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, οι ειδικοί λένε πως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, περιμένουμε πτώση των βάσεων από 500 μόρια στις περιζήτητες Ιατρικές σχολές, έως και 1.000 μόρια στις πολυτεχνικές σχολές.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ:

Στο 1ο επιστημονικό πεδίο, η πτώση θα είναι από 150-400 μόρια. Οι περιζήτητες σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης, θα «πέσουν» έως και 300 μόρια πιο κάτω σε σχέση με πέρυσι. Αυξομειώσεις θα έχουμε στα τμήματα Ψυχολογίας.
Στο 2ο επιστημονικό πεδίο, η «βουτιά» θα φτάσει μέχρι και τα 500 μόρια ή και τα 600, σε ορισμένες φυσικομαθηματικές σχολές.
Στο 3ο επιστημονικό πεδίο, Ιατρικές, Κτηνιατρικές και Φαρμακευτικές σχολές, θα υποχωρήσουν από100-300 μόρια.
Στο 4ο επιστημονικό πεδίο, αναμένεται θεαματική πτώση στις πολυτεχνικές σχολές, μέχρι και 1.000 μορίων!
Στο 5ο επιστημονικό πεδίο θα σημειωθεί η μεγαλύτερη βουτιά, με δεκάδες τμήματα να σημειώνουν καθοδική τροχιά, με την πτώση ν΄αγγίζει τα 600 μόρια

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...