Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ...67 ΓΚΟΛ!

Διαλύθηκε η ομάδα που δέχθηκε 67 γκολ!
Στην απόφαση να διαλύσει την Μπουμπαγιάρο μετά την ήττα με 67-0 από την Πολίς Μασίν, προέβη ο ιδιοκτήτης της. Η Φίντερς έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο και οι υπάλληλοι της ομάδας είχαν μετατραπεί σε... ball boys, αφού για να κερδίσουν χρόνο δεν μάζευαν την μπάλα από τα δίχτυα, αλλά πέταγαν κάποια άλλη στη σέντρα!", είπε ο Σουαΐμπου-Γκάρα Άχμεντ Γκόμπε.
Από το Λάγκος όπου βρισκόταν κατά τη διάρκεια των δύο στημένων αγώνων, ο Γκόμπε είχε δώσει εντολή να μην κατέβει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο τα μέλη της διοίκησης τον αγνόησαν.
"Μόλις άκουσα το αποτέλεσμα, διέλυσα την ομάδα. Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να φέρουν το ποδόσφαιρο στην ανυποληψία", είπε στο BBC Sport ο ιδιοκτήτης της Μπουμπαγιάρο.
Στη συνέχεια προσέθεσε: "Έχω στείλει αναφορά στην αστυνομία του Μπάουτσι, προκειμένου να ερευνήσει αυτήν την παρωδία και να συλλάβει τους συμμετέχοντες".
Η Πολίς Μασίν προσπάθησε να σημειώσει περισσότερα γκολ από την Πλατό Γιουνάιτεντ Φίντερς, η οποία την ίδια ώρα "αντιμετώπιζε" την Ακούρμπα. Αμφότερες οι ομάδες στόχευαν στην άνοδο στη χαμηλότερη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πλατό έβαλε 72 γκολ, ενώ η Πολίς... σταμάτησε στα 61.
"Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν προκλητικά αυτογκόλ, δόθηκαν απίστευτα φάουλ και ο τερματοφύλακας ήταν τραγικός. Η Φίντερς έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο και οι υπάλληλοι της ομάδας είχαν μετατραπεί σε... ball boys, αφού για να κερδίσουν χρόνο δεν μάζευαν την μπάλα από τα δίχτυα, αλλά πέταγαν κάποια άλλη στη σέντρα!", είπε ακόμα ο Γκόμπε.
Πηγή: contra.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...