Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟ!



"Χρήσιμο και σημαντικό για την περιοχή το Γυμνάσιο Προμάχων". 

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ
Μαζί με τα συγχαρητήρια στους συντελεστές της θεατρικής ομάδας του Γυμνασίου Προμάχων ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος επισημαίνει και τον σπουδαίο ρόλο που παίζει το Γυμνάσιο για την ευρύτερη περιοχή.
 «Σε μια εποχή που τα πάντα συρρικνώνονται αδίκως και στο πλαίσιο μιας περίεργης τεχνοκρατικής αντίληψης που έχει την τάση να αναστέλλει και να καταργεί διάφορα δημόσια αγαθά, θεωρώ ότι η ύπαρξη και η λειτουργία του Γυμνασίου Προμάχων είναι πολύ σημαντική για την περιοχή , αλλά και την ίδια την εκπαίδευση .

Το Γυμνάσιο των Προμάχων μέχρι σήμερα μόνο θετικό έργο έχει να επιδείξει. Παράλληλα μας εκπλήσσει διαρκώς ευχάριστα με τις κοινωνικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει . Συγχαίρω λοιπόν τα παιδιά , τους καθηγητές, αλλά και τους Προμαχιώτες  ,καθώς και τους κατοίκους των άλλων χωριών που  προσέχουν και περιβάλλουν με τόση αγάπη το Γυμνάσιο. Εύχομαι ακόμα περισσότερες δράσεις στο μέλλον.
 Εύχομαι ακόμα καλό καλοκαίρι σε όλους».



ΠΗΓΗ...Γεγονότα Νομού Πέλλας.

1 σχόλια :

γιατι τα λέει αυτα
τεθηκε θεμα κλεισιματος?

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...