Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ο ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ".

Παίρνει Αμπάρη ο ΠΑΣ
Μια καλή τριάδα τερματοφυλάκων αποτελεί πάντα εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία της κάθε ομάδας. Στον ΠΑΣ Γιάννινα οι μεταγραφές των Μάρκου Βελλίδη και Δημήτρη Σωτηρίου προϋποθέτουν κάτι τέτοιο, ωστόσο από χθες μπορεί να νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά.
Ο Γιώργος Αμπάρης προστίθεται στο δυναμικό της ομάδας και... κλειδαμπαρώνει τα γκολπόστ του «Αγιαξ της Ηπείρου» για τη νέα περίοδο. Ο 31χρονος Προμαχιώτης  τερματοφύλακας επιστρέφει στα γήπεδα της Super League μετά από μια ανεπιτυχή απόπειρα για διεθνή καριέρα με τη φανέλα της ρουμανικής Ουνιβερσιτατέα Κλουζ (μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα), με την οποία δεν είχε ούτε λεπτό συμμετοχής.
Φυσικά, οι 167 συμμετοχές του στη Super League με τη φανέλα των Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης και Λάρισας αποτελούν ασφαλιστική δικλείδα για την επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να πείσουν τον Αμπάρη (διαπραγματευόταν και τη μεταγραφή του με την ΑΕΚ) να επιλέξει την ομάδα τους, παρά το ότι γνωρίζει πως το Νο 1 θα πάει στον Βελλίδη.
Στη συμφωνία περιλαμβάνεται μπόνους ευρωπαϊκής εξόδου αλλά και συμμετοχών, τα οποία ανεβάζουν κατά πολύ την οικονομική πρόταση.



1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...