Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΠΡΕΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΓΙΕΝ. ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!!

 
Το Πιπέρι καγιέν δεν είναι ένα συνηθισμένο πιπέρι. Αυτό το απίστευτα πικάντικο κόκκινο πιπέρι είναι ένα από τα πιο ισχυρά βότανα στη ζωή με πολύ ισχυρά οφέλη για την υγεία:
Σκοτώνει τον καρκίνο του...
προστάτη, λευχαιμία, του πνεύμονα, και τα κύτταρα καρκίνου του παγκρέατος. Αυτό είναι σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Nottingham, Αγγλία μελέτης.
Βοηθά να θεραπεύσει φλεβίτιδα, αιμορροΐδες, και έλκος.
την καρδιά και το καρδιαγγειακό σύστημα.
Έχει αποδειχθεί οτι βοηθάει στην επούλωση πληγών, λόγω της αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, που έχει
Σας βοηθάει να χάσετε βάρος.
Στο μαγείρεμα, το πιπέρι καγιέν θερμαίνεται και παρέχει το αλατοπίπερο σε κάθε πιάτο.

Αλλά το πιπέρι καγιέν δεν είναι μόνο για την υγεία και ως συστατικό για το μαγείρεμα. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας. Είναι και για αυτοάμυνα!
το Cayenne σπρέι πιπεριού!
Ψεκάστε έναν εισβολέα ή διάφορα κακοποιά στοιχεία που απειλούν την ζωή σας


Χοντρά λαστιχένια γάντια
μπλούζα με μακριά μανίκια
Ποδιά
Φρέσκες- πιπεριές καγιέν
Μαχαίρι
βάζο με αεροστεγές καπάκι
Χωνί
σουρωτήρι
Μπουκάλι ψεκασμού
Φυτικά έλαια
Βιολογικό Ξύδι

Τώρα, ας ξεκινήσουμε:


Φορέστε τα γάντια σας, t-shirt, ποδιά,για να πιάσετε και τεμαχίσετε τις πιπεριές καγιέν.
Πάρτε όσες πιπεριές καγιέν, σας αρέσει, αλλά απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα φτάσουν το μισό από το βάζο, όταν αναμιγνύονται με τα άλλα συστατικά.
. Τοποθετήστε τις ψιλοκομμένες πιπεριές και τους σπόρους στο βάζο, ρίχνετε 1 - ½ φλιτζάνι ζεστό νερό, και ½ φλιτζάνι λευκό ξίδι βιολογικό, και στη συνέχεια σφραγίσετε με αεροστεγές καπάκι το βάζο. Αφήστε το μείγμα να καθίσει για 4 ημέρες, ενώ κατά διαστήματα το ανακινείται
Μετά από 4 ημέρες, παίρνετε ένα μπουκάλι ψεκασμού και βάζετε 3 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι και ένα κουταλάκι του γλυκού από τα αγαπημένο υγρό σαπούνι πιάτων σας. Ανακατεύετε μέχρι να φτάσει σε μια μορφή γαλακτώματος.
Μπορείτε τώρα να ανοίξετε το βάζο για να μεταφέρετε το τσάι από το πιπέρι καγιεν αφού το σουρώσετε στο μπουκάλι σπρέι σας.
Ανακινήστε πολύ καλά για να ενωθούν τα υλικά
Το σπρέι πιπεριού σας θα διαρκέσει για περίπου ένα μήνα, αλλά αν οποιαδήποτε ασυνήθης αποχρωματισμός συμβεί απορρίψτε τη φιάλη και το περιεχόμενό της, αμέσως, Μην ξεχάσετε να ονομάσετε το μπουκάλι, Μην μυρίζετε το περιεχόμενο της φιάλης ψεκασμού. Το πιο σημαντικό, να το χρησιμοποιήσετε μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...